Vlomili v delavnico
Kranj - Kranjski policisti so v ponedeljek obravnavali vlom v delavnico obrtnega podjetja v Kranju, ki se ukvarja z obdelavo kovin. Neznani storilci so iz nje med prazniki odnesli za deset tisoč evrov medeninastih izdelkov.
Kranj - Kranjski policisti so v ponedeljek obravnavali vlom v delavnico obrtnega podjetja v Kranju, ki se ukvarja z obdelavo kovin. Neznani storilci so iz nje med prazniki odnesli za deset tisoč evrov medeninastih izdelkov.
Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949
... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ...
Šport / ponedeljek, 12. maj 2008 / 07:00
Zdrava prehrana mora biti sestavni del našega življenja, kar pa ne zadošča, da bi naš organizem deloval brezhibno. Za to potrebuje tudi vitamine in minerale. Pri športnikih je še toliko bolj pomembno,...
Kranjska Gora / četrtek, 13. avgust 2020 / 23:45
Gozd - Martuljek – Lipa na domačiji Dejana Kersnika v Gozdu - Martuljku (pri Spodnjih Zimah) je bila stara več kot sto let, vendar se je že pred leti začela sušiti, veje so še zlasti v vetrovnem vr...
Zanimivosti / četrtek, 13. avgust 2020 / 23:37
Dom na Čemšeniku zaradi svoje lege ob gozdu velja za takšnega brez razgledov. Ljubitelji lepih razgledov pa pridejo na svoj račun, če se povzpnejo še malce višje in se podajo po Panoramski poti pod Ja...
Zanimivosti / četrtek, 13. avgust 2020 / 23:29
Kar nekaj časa je trajalo, da je Cvetka Jug spletla prve dokolenke za gorenjski folklorni kostum na en mah, če se izrazimo malce pesniško; ali pa rečemo: od začetka do konca, ne da bi morala na koncu...
Nasveti / četrtek, 13. avgust 2020 / 23:21
Če je včasih ajda veljala predvsem kot živilo revežev, je danes zaradi svoje izjemne hranilne vrednosti vse bolj cenjena. Ni le zdrava, temveč tudi nadvse okusna. Res nam svež ajdov kruh z orehi po...
Izleti GG / četrtek, 13. avgust 2020 / 23:20
Znameniti šefov kruh kuharskega mojstra Grega Rozmana, ki je že kakšni dve leti chef brdske kulinarike, sedaj lahko okušate tudi v Vili Bled. Posebnost kruha je, da je pečen v olivnem olju...