Šank Rock, Jinx, PipsChips in Videoclips ter Electrix v Velenju

Priljubljene zasedbe, ki so v preteklem letu znova opozorile nase s svojim glasbenim delom, bodo združile moči na letošnjem tradicionalnem koncertu v Velenju. Poslastica za vse ljubitelje dobre glasbe se bo zgodila 20. decembra, v velenjski Rdeči dvorani.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gorenjska / četrtek, 2. oktober 2014 / 12:10

Ko se ženska zateče v varno hišo ...

Društvo Varna hiša Gorenjske se je sestalo s predstavniki vrtcev, kajti vanje se vključujejo tudi otroci mater, ki poiščejo zatočišče v varni hiši.

Objavljeno na isti dan


Gorenjska / četrtek, 23. avgust 2018 / 18:53

Stabilnost ni nikjer ogrožena

Nedavna nesreča v Genovi je sprožila tudi vprašanja o varnosti viaduktov na naših avtocestah. Pri Družbi za avtoceste v Republiki Sloveniji (Dars) zagotavljajo, da na nobenem premostitvenem objektu ni...

Gospodarstvo / četrtek, 23. avgust 2018 / 18:52

Razrešili direktorja Lamete

Družba pooblaščenka Lameta je dobila nov nadzorni odbor in novega direktorja, to je postal dr. Andro Ocvirk. Poseben revizor bo preveril posle zdaj že nekdanjega direktorja, zoper nekdanje vodstvo pa...

Kultura / četrtek, 23. avgust 2018 / 18:51

Mladi so mu navdih in največje ogledalo

Sedemindvajsetletni Erik Šmid iz Hotemaž živi in diha za glasbo. Začel je kot pevec in pianist, danes se z glasbo ukvarja profesionalno kot zborovodja, dirigent in profesor glasbe.

Rekreacija / četrtek, 23. avgust 2018 / 18:47

Podržajev dosežek za knjigo rekordov

Šenčurski lokostrelec Marjan Podržaj je na svetovnem prvenstvu za veterane v Lozani osvojil naslov svetovnega prvaka v disciplini field z golim lokom.

Šport / četrtek, 23. avgust 2018 / 18:40

Po sedmih letih na evropsko prvenstvo

Slovenska mladinska vaterpolska reprezentanca se je po sedmih letih uvrstila na evropsko prvenstvo, ki bo v Minsku v Belorusiji.