Psihično nasilje se je stopnjevalo v fizično

Kamnik – Kamniški policisti so na območju Kamnika pred dnevi posredovali zaradi nasilja v družini, saj so prejeli prijavo, da je partner v stanovanju nad svojo partnerico že dlje časa izvajal psihično nasilje, to pa je preraslo tudi v fizično nasilje. Policisti so mu v skladu s pooblastili izrekli prepoved približevanja, saj gre za ponavljajoča se dejanja, zaradi katerih se je oškodovanka počutila ogrožena in prestrašena. Zoper nasilneža sledi tudi kazenska ovadba.

Prav tako kamniški policisti so pred dnevi posredovali tudi zaradi kršitve javnega reda in miru, ker je pijan občan verbalno žalil in kričal na nekdanjo partnerico. Kršitelju bodo izdali plačilni nalog.

Plačilni nalog bodo zaradi kršitve javnega reda in miru izdali tudi stanovalcu Doma starejših občanov Kamnik, ki je verbalno žalil uslužbenko doma.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gorenjska / petek, 25. september 2009 / 07:00

Nič več kamen spotike

Po temeljiti obnovi Petrovčeva domačija v središču Cerkelj ni več kamen spotike, ob letošnjem občinskem prazniku ugotavlja cerkljanski župan Franc Čebulj.

Objavljeno na isti dan


Kamnik / četrtek, 5. februar 2009 / 07:00

Darilo za kamniške novorojence

Starši novorojenca iz občine Kamnik bodo v letu 2009 iz občinskega proračuna prejeli denarno pomoč v višini 180 evrov.

Kamnik / četrtek, 5. februar 2009 / 07:00

Poudarek na razvoju Tuhinjske doline

Kamniški svetnik Anton Rajsar je občinski upravi zastavil javno vprašanje, kako namerava v bodoče več pozornosti nameniti razvoju Tuhinjske doline.

Kamnik / četrtek, 5. februar 2009 / 07:00

Nagrade za okolju prijazne terme

V Termah Snovik so ob svojem sedmem rojstnem dnevu predstavili dosedanje dosežke in načrte za prihodnje.

Zanimivosti / četrtek, 5. februar 2009 / 07:00

Loška papiga svetovna prvakinja

Ivan Hafner iz Škofje Loke se z vzrejo papig ukvarja že več kot 20 let. Januarja sta na svetovnem prvenstvu v Italiji dve njegovi papigi zasedli prvo in tretje mesto.

Zanimivosti / četrtek, 5. februar 2009 / 07:00

Starodobniki na snegu z Lubnika

Okoli devetdeset smučarjev po starem, ki so v organizaciji društva Rovtarji tekmovali v Škofji Loki, se je spustilo po snegu, ki so ga na grajski hrib navozili z Lubnika.