Tanja odgovarja

»Metuljčica 83«

Tanja, očitno sem spregledala svoj odgovor ... se priporočam za bodoče! Hvala. Zopet se mi poraja nekaj vprašanj, in ker ste zelo pozitivna oseba, sem se ponovno obrnila na vas. Zanima me za zdravje naju s partnerjem v prihodnosti in za oba otročka. Zanima me še za najin odnos s partnerjem ter seveda kako bo s službo v bodoče. Hvala lepa in prijazen pozdrav!

Očitno ste res spregledali moj odgovor, saj je bil objavljen v časopisu 14. avgusta lani. Zato vam ga prilagam v branje.

Zanimata me za očetovo zdravstveno stanje in okrevanje. Kako bo z nama s partnerjem? Ter zanima me še moje in partnerjevo zdravje v prihodnosti.

Največ, kar vam lahko rečem, je, da ste v obdobju samih dobrih in lepih sprememb. Pa naj bo to povezano z zdravjem ali z odnosi v družini oziroma zakonu. Oče še okreva, a kmalu se pokažejo lepi rezultati. Srečno.

Lahko vam samo še enkrat potrdim vse, kar sem vam že napisala. Pred vami je čas sprememb na vseh področjih. Pri zdravju vidim vse v redu, ni potreben strah. V samem odnosu s parterjem so sami lepi obeti. Glede službe imate po poletju videti večje premike. Želim vam vse lepo.

»Zdravje mame«

Pozdravljeni, draga Tanja; že večkrat sem se obrnila na vas in ste mi vedno pravilno odgovorili. Tokrat me skrbi v zvezi z mamo. Vedno bolj izgublja energijo in je oslabela. Ali se ji zdravje izboljša? Zanima me, kaj me čaka v zvezi z mamo. Verjetno tudi tokrat nima smisla upati na sestrino pomoč. Prosim vas, če mi odgovorite, kaj se mi bo dogajalo v prihodnjih mesecih.

Žal vam moram povedati, da zdravje vaše mame peša in počasi bodite pripravljeni, da odide. Enostavno nima več tiste prave energije in volje za karkoli. In če mene vprašate, se ona poslavlja že nekaj časa. Vaši strahovi glede sestre so upravičeni, saj od nje ne morete pričakovati nobene pomoči in boste za vse sami. Vidim razne spore, povezane z njo, se pa temu lahko ognete, če od nje ne boste nič pričakovali. Vse bo odvisno od vas, koliko energije boste imeli. Mama ima pomoč lahko samo od vas in vaših otrok, žal. Tudi če se zgodi, da bi karkoli sestra pripomogla, imate zaradi tega lahko več težav kot pomoči. Bodite močni! Srečno.

»Zapuščanje«

Že ste mi pomagali z vpogledom. Prosim, poglejte mi, ali se mi obeta kaj lepega, saj sem skorajda že izgubila upanje v dobro.

Draga moja, moj moto je, da upanje vedno umre zadnje. Pogled v karte pokaže, da je letos vaše leto – in kar pripravite se, da se vam bo veliko spremenilo. V ljubezni se vam končno izpolni želja, v drugi polovici leta vam vidim selitev in ob koncu leta se boste veselili svoje osebne zmage. Verjamem, da so dnevi, ko je vse črno, so pa tudi trenutki, ko je samo sonce. Pustite se ogreti njegovim toplim žarkom in vse bo v redu. Srečno.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / torek, 23. februar 2016 / 14:48

V kranjskem dijaškem domu ne bo mladoletnih azilantov

Takšna določitev je bila sprejeta po včerajšnjem sestanku, na katerem so se starši o tej možnosti opredelili izrazito odklonilno.

Objavljeno na isti dan


Šport / torek, 26. februar 2019 / 12:30

Za konec zmaga hokejistov Triglava

Jeseniški hokejisti so v ligi AHL izgubili z ekipo Lustenau, Triglav pa se je v ligi IHL veselil zmage proti Vojvodini.

Zanimivosti / torek, 26. februar 2019 / 12:27

Še pričakujejo sneg

Zadnja dva tedna nam je vreme postreglo s prijetnimi in za zimo precej visokimi temperaturami ter sončnimi dnevi. Naključne mimoidoče na ulicah Kranja smo vprašali, kako so to izkori...

Gospodarstvo / torek, 26. februar 2019 / 12:21

Sporni poljski kebab tudi na Gorenjskem

Kranj – Uprava za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je v petek sporočila, da je Slovenija v okviru zadnjega odkritja spornega poljskega mesa dobila tri tone zamrznjenega kebaba, ki ga j...

Nasveti / torek, 26. februar 2019 / 12:14

Tanja odgovarja

Tanja, očitno sem spregledala svoj odgovor ... se priporočam za bodoče! Hvala. Zopet se mi poraja nekaj vprašanj, in ker ste zelo pozitivna oseba, sem se ponovno obrnila na vas. Zanima me...

Rekreacija / torek, 26. februar 2019 / 12:09

Orehovški Triglav

Kjecl (476 n. m.) – Bi se radi slikali ob Aljaževem stolpu, pa je vzpon na Triglav za vas prenaporen in prezahteven? Nič hudega. Potem je današnji izlet prav za vas.