Možnosti bi lahko bolje izkoristili

V Tržiču je veliko možnosti za šport in turizem. Sodelujoče v naši današnji anketi smo vprašali, ali menijo, da so dane možnosti dovolj izkoriščene. Območje letnega kopališča se je preuredilo v moderen turistično-kulturni center. Zanimalo nas je tudi, ali kdaj obiščejo Gorenjsko plažo. V anketi je sodelovalo 120 Tržičanov.

Dobri dve tretjini sodelujočih sta prepričani, da bi dane možnosti na področju športa in turizma lahko bolje izkoristili, 22 odstotkov jih meni, da so dovolj izkoriščene in desetina vprašanih nam na vprašanje ni znala odgovoriti.

Štirje odstotki vprašanih pogosto obiščejo Gorenjsko plažo, 17 odstotkov jo obišče občasno in 26 odstotkov redko. Več kot polovica sodelujočih Gorenjske plaže nikoli ne obišče.

Vsem, ki ste z nami sodelovali in na Gorenjski glas še niste naročeni, smo ponudili brezplačno 14-dnevno prejemanje časopisa. Če bi se želeli pridružiti krogu naročnikov in si ob tem izbrati tudi lepo darilo, nas pokličite v kontaktni center invalidskega podjetja v Škofjo Loko na številko 04/51 16 440.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Jesenice / torek, 1. september 2020 / 07:42

Vrtali bodo štiriindvajset ur na dan

Turški izvajalec Cengiz Insaat je začel vrtati drugo cev predora Karavanke, rok za zaključek gradbenih del je maj 2025.

Objavljeno na isti dan


GG Plus / četrtek, 14. april 2011 / 07:00

Juha, žar in sladoled Slovencem najbolj dišijo

Inštitut Marketagent.com je s spletno raziskavo na vzorcu pesto aktivnih uporabnikov interneta v starosti med 20 in 59 leti proučeval, kakšno hrano imajo Slovenci najraje. Najljubša predjed Slove...

GG Plus / četrtek, 14. april 2011 / 07:00

Matjaževa Štefka

Eni jo poimenujejo mleta pečenka, največ jo poznajo pod imenom pečenka Štefani, kranjskega kuharja Matjaža Erzarja pa smo ujeli ravno pri pripravi njegove "Štefke", kakor je smeje ljubkovalno poimenov...

GG Plus / četrtek, 14. april 2011 / 07:00

Letos okušali vina vinarja Rodice

Že drugo leto zapored je skupina krvodajalcev z Gorenjskega (z Golnika) obiskala transfuzijsko postajo v Izoli in darovala kri. Prvič jih je bilo v skupini sedem, sedaj že več kot trideset. Tako...

Bled / četrtek, 14. april 2011 / 07:00

Osemdeset let najimenitnejšega blejskega hotela

Domačinka Jula Molnar je leta 1919 kupila hotel Luisenbad in ga leta 1922 preimenovala v Toplice. Po prenovi je bil novi Grand hotel Toplice odprt leta 1931.

Zanimivosti / četrtek, 14. april 2011 / 07:00

Anketa: Podružnične šole polne prednosti

Društvo učiteljev podružničnih šol je v Motniku konec tedna pripravilo strokovni posvet na temo Gibanje je jezik otrok, mi pa smo nekaj učiteljic vprašali, kakšne so prednosti in slabosti dela v teh m...