Horoskop

Tedenski horoskop za obdobje od 20. do 26. junija.

Oven (21. 3.–21. 4.)

Znova se boste presenetili, pa ne tako sebe kot druge, ki so o vas že malo dvomili. Iz nič vam bo uspelo vse oziroma največ, kar se bo dalo, in občutek zmage bo nepopisno lep. Ste ravno v obdobju, ko vam bo ta potrditev veliko pomenila.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Ker sebe poznate bolje, kot vas poznajo prijatelji, vam dokazuje, da se morate pri odločitvah zanesti samo na sebe in tisto, kar vam govorita razum in srce. Do konca se boste držali svojega prepričanja, saj boste tudi verjeli v svoj prav.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Rezultat prejšnjega tedna bo izčrpanost, in četudi se boste v tem tednu ne vem kako borili za uspešnost, vam ne more uspeti. Uspelo pa vam bo pri vseh čustvenih zadevah in končno boste sami prišli do resnice. Zaupali boste šestemu čutu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na vse načine se boste izogibali različnim skrajnostim in se skušali obdržati v zlati sredini. Večinoma vam bo to uspevalo, zato boste še kar zadovoljni sami s sabo. Poslovno se vam približujejo pozitivne spremembe, katerih boste zelo veseli.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Vaše počutje bo zelo pozitivno. Imeli boste občutek, da vam gredo stvari po maslu. Pri denarju boste obrnili nov list. Tudi poslovno vam bo uspelo, da boste stvari lahko pripeljali tako daleč, kot si želite. Petek bo vaš srečen dan

Devica (24. 8.–23. 9.)

Na delovnem mestu se vam obeta zelo pomemben razgovor. Izid pogovora bo odvisen od vašega pristopa. Od vas bodo pričakovali samozavesten odziv in glejte, da boste dali vse od sebe. S tem se boste končno naučili, da si ceno postavljate sami.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Odkrita čustva vam pomenijo vedno več in tudi sami ste za to pripravljeni veliko narediti. Pred vami je situacija, v kateri boste morali zelo hitro od reagirati, ne bo časa za razmišljanje, prav tako ne za izgovore, zaradi katerih ste po navadi v težavah.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Trošili boste denar, ki ga niti še niste zaslužili. Vse to vam ne bo mar in se ne boste pustili motiti pri zapravljanju. Vodila vas bo strast po vsem lepem. Končno, pa kaj zato, živi se samo za danes, ne za jutri.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Svoje nezadovoljstvo boste prenašali na druge, namesto da bi poiskali čim prej vzrok svoje slabe volje. Nikar naj vas potem ne preseneti, če se bodo vaši bližnji umikali vsak na svoj konec. Dobre novice vas rešijo iz zagate še pravi čas.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Vsi strahovi, ki vas bodo spremljali te dni, bodo neutemeljeni. Spraševali se boste, ali ste dovolj sposobni in kaj, če drugi od vas preveč pričakujejo. Pogovor, ki ga boste imeli v sredini tedna, vam bo odprl oči in dal poguma za naprej.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Težave, ki jih boste občutili, bodo samo trenutne in jih boste takoj rešili. Na osebnem področju se boste odločili za pravo potezo in s posledicami boste zadovoljni tako vi kot tudi drugi v vaši bližini. Pričakujte večjo vsoto denarja.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Ves teden boste posvetili družinskim zadevam, saj boste v zraku začutili očitke in se jim boste nameravali izogniti. Uživali boste v krogu ljubljenih in spoznali, da morate to večkrat ponoviti. Uradne zadeve bodo počakale.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / sobota, 15. april 2017 / 20:16

»Jaz pridem tla za dober č’s«

Frank Kosec je Kanadčan, ki se že vrsto let zaporedoma udeležuje BAM.BI-jevega Dalmacija toura, aprilske večdnevne kolesarske odprave, ki si je letos za start izbrala Neum, kolesarji so obiskali Črno...

Objavljeno na isti dan


GG Plus / petek, 6. oktober 2006 / 06:00

Med sosedi

Konec septembra je bil v Katoliškem domu prosvete v Tinjah (Tainach) na Koroškem občni zbor Slovenske gospodarske zveze (SGZ) iz Celovca, ki je osrednja gospodarska organizacija S...

Gospodarstvo / petek, 6. oktober 2006 / 06:00

Sejem in razstava živine

Komenda – Domači konjeniški klub bo v sodelovanju z občino pripravil ta konec tedna na konjeniškem hipodromu v Komendi jesenski kmetijsko podjetniški sejem. Na sejmu, ki ga bodo o...

Zanimivosti / petek, 6. oktober 2006 / 06:00

Hibiskus

Letos je bilo poletje zelo ugodno za cvetoče grmovnice. Avgusta, ko večino cvetov kar uvene zaradi prevročega sonca, je bilo letos zmerno vroče, septembra pa je nastopilo spet obdobje to...

Jesenice / petek, 6. oktober 2006 / 06:00

Organizirani izleti po Jesenicah

V Razvojni agenciji Zgornje Gorenjske so pripravili prvo vodenje po mestu z lokalnimi turističnimi vodniki.

Prosti čas / petek, 6. oktober 2006 / 06:00

Želite, da vas zapelje?

Jeklenega zapeljivca iščemo še nekaj dni, Zlati boben se bliža koncu, v glavno mesto prihaja mednarodni filmski festival, slovenske lepotice razstavile svoja telesa, Klemen skorajšnji barovec, Ljublja...