Horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Na splošno boste imeli v prihodnjem tednu kar veliko volje in energije. Uresničila se bo marsikatera vaša zamisel, o kateri ste do sedaj lahko le sanjali. V ljubezni se vam obetajo spremembe, ki jih morda prvi trenutek ne boste znali sprejeti.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Že nekaj časa se počutite brez prave volje in tudi pozitivno razpoloženi niste za prav nič. Res je, da vas že nekaj dni obkrožajo negativni ljudje, katerim se niti pod razno ne morete izogniti. Izkoristite še nekaj dni dopusta, nujno ga potrebujete.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Prve dni v tednu se vas bo polastil dvom in bali se boste razočaranja. Presenečenje, ki pa vas čaka konec tedna, bo tako veliko, da boste v trenutku pozabili na vse, kar je bilo slabega. Še v pravem času boste rešili zamujeno.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Bodite pozorni na svoje bližnje in na ljudi, ki jih imate radi in vam kakorkoli veliko pomenijo. Ne čakajte na očitke, saj je takrat lahko že prepozno. Da imamo nekoga radi, ni samoumevno, vsake toliko časa je to treba povedati z besedo.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Zelo v kratkem boste imeli dobro priložnost za zamenjavo službe. Lahko pa je tudi napredovanje v že obstoječi službi. Kar bo, bo dobro, le da je konec enoličnosti. Daljšo pot boste lahko izkoristili tako poslovno kot tudi privatno.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Pazite na izrečene besede in na svojo domišljijo, da vas ne bo zaneslo in bo prišlo do obljub, ki jih ne boste mogli izpolniti. Vsi razgovori oziroma sestanki, ki jih boste imeli v prihodnjih dneh, so zelo pomembni za uspeh v prihodnosti.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Veliko truda boste vložili v projekt in boste na koncu uspešni in zadovoljni. Takoj se boste angažirali na drugem področju. Pričakujte pa, da vam bo zaradi tega zmanj­kalo časa za druge stvari. Četrtek bo vaš dan.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Ko se odločite za nekaj, vas nobena sila ne more ustaviti niti nobena ovira ni previsoka. Želeli si boste le priti na cilj, nič drugega vas ne bo zanimalo. Pot vam bo prekrižal nekdo, na kogar ste že skoraj pozabili.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Hodili boste po robu. Prilagodili se boste do take mere, da bo skoraj šla škoda v vašo smer. Opozorilo bo še ob pravem času. Težave boste odpravili, naporom pa se ne boste mogli izogniti. Vsak zakaj ima svoj zato, ne prepričujte se o nasprotnem.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Posebno sredi tedna se izogibajte večjim nakupom, sicer vam bo lahko žal, a se ne bo več dalo popraviti. Malo več strpnosti vam ne bi škodovalo. V poslu in financah se vam obetajo spremembe.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Čustveno boste preobremenjeni in prijetno zmedeni. Na to, kar se vam bo dogajalo, niste bili navajeni. Nikoli ne reci nikoli oziroma nikoli ni prepozno. Tega se boste še kako zavedali, vse v prijetnem smislu, seveda.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Uradna pošta vam bo prinesla dobre novice. S tem se vam bo odprlo kar nekaj poslovnih poti. Bodite malo potrpežljivi, kmalu se boste zelo veselili nad svojimi uspehi. Razmišljali boste o spremembah pri ljubezni, a vseeno boste še počakali.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Razvedrilo / ponedeljek, 24. julij 2017 / 11:00

Petje imam v DNK

Tako pravi Andreja Čamernik, pevka iz Dragomera s 35-letnimi izkušnjami, ki jo poznamo tudi kot dolgoletno sodelavko škofjeloškega Radia Sora. Nedavno je v duetu z Danielom Rampretom, prek...

Objavljeno na isti dan


Škofja Loka / sreda, 24. marec 2021 / 20:36

Spletno praznovanje materinskega dne

Škofja Loka – Prosvetno društvo Sotočje Škofja Loka vabi na praznovanje materinskega dne, ki bo potekalo jutri, v četrtek, 25. marca ob 19. uri na Zoom povezavi. Osrednji gost večera bo družinski t...

Kranj / sreda, 24. marec 2021 / 20:34

Na Orehku postavili merilnik kakovosti zraka

Kranj – Lokalna energetska agencija Gorenjske je v okviru projekta SECAP Interreg Italija - Slovenija v Krajevni skupnosti Orehek - Druilovka postavila že četrto merilno postajo za izvajanje merite...

Gospodarstvo / sreda, 24. marec 2021 / 19:58

Obnova gozdov v porastu

Lani je bilo posajenih blizu dva milijona dreves.

Zanimivosti / sreda, 24. marec 2021 / 19:56

Po čem pa je dišalo iz vaše kuhinje

Pretekli teden sem sklenila sedemdnevni kulinarični krog. »Manija« se je začela že v petek, ko sem pri Nejcu stopila v kuhinjo in je vame udaril slasten vonj po linških piškotih, ki sva se...

Rekreacija / sreda, 24. marec 2021 / 19:30

Grebenska gora

Kalški greben (2224 m n. m.) – Zimske razmere so v gorah zahtevne in včasih tudi nepredvidljive, da o presenetljivih razmerah niti ne govorim. Obisk grebenske gore v popolnih snežnih razmerah.