Anketa: Piramida ali preverjeno

Že slab mesec ob torkih zvečer oddaji Preverjeno na POP TV konkurira oddaja Piramida z Eriko Žnidaršič na nacionalni televiziji. Naše sogovornike smo v Kranju povprašali, katero si raje ogledajo.

Milan Čajič: "Oddaje Piramida z Eriko Žnidaršič nisem sploh še nikoli gledal, sem pa videl srbsko različico in se mi sam koncept ni zdel slab. Oddaje Preverjeno pa sploh ne gledam."

 

 

 

 

 

 

 

Čedomir Todič: "Ob torkih zvečer ne gledam ne oddaje Piramida ne Preverjeno, ker imam takrat treninge. Videl sem pa hrvaško in srbsko verzijo Piramide in mi je bila všeč."

 

 

 

 

 

 

 

 

Dušan Gajič: "Nekajkrat sem si že ogledal oddajo Piramida in mi je všeč. Precej zanimiva je, gostje so dobri. Če bi moral izbirati med obema oddajama, bi se odločil za Piramido."

 

 

 

 

 

 

 

 

Klavdija Gorjanc: "Dvakrat sem gledala Piramido in se mi je zdela v redu. Zanimivi gostje razpravljajo o aktualnih zadevah. Oddaja je bolj dinamična kot Preverjeno in jo tako raje gledam."

 

 

 

 

 

 

 

 

Majda Janežič: "Seveda poznam oddajo Piramida. Zdi se mi zelo zanimiva. Gostje včasih razpravljajo nekoliko za šalo, pa vendar je vse zares. Raje gledam Eriko kot pa Preverjeno."

     

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Slovenija / petek, 26. maj 2017 / 19:31

Drugi skupinski nakup energije

V okviru prvega skupinskega nakupa elektrike in zemeljskega plina je 12.300 sodelujočih gospodinjstev skupaj prihranilo skoraj milijon evrov, pojasnjujejo v Zvezi potrošnikov Slovenije.

Objavljeno na isti dan


Splošno / sobota, 1. december 2007 / 07:00

Kegljači na ledu začeli novo sezono

Pri Zvezi za kegljanje na ledu Slovenije, ki ima sedež na Jesenicah, so pripravili program prvenstev in turnirjev v novi sezoni. Državno moštveno prvenstvo so že začeli. V prvem krogu na Bledu je...

Splošno / sobota, 1. december 2007 / 07:00

Nov film o ekstremnem kolesarju Juretu Robiču

O bitki s pet tisoč kilometri ameriških cest in predvsem o bitki s samim seboj govori najnovejši film o ekstremnem kolesarju Juretu Robiču.

Splošno / sobota, 1. december 2007 / 07:00

Obetavna generacija mladih košarkarjev

Konec novembra je tekmovalno sezono 2007 zaključila najmlajša kategorija košarkarjev KK Jesenice - dečki, stari do 14 let.

Splošno / sobota, 1. december 2007 / 07:00

Aids - vsako minuto se okuži enajst ljudi

HIV in aids sta verjetno najpogostejši kratici, uporabljeni 1. decembra. Svet od leta 1981 na 1. decembra obeležuje svetovni dan boja proti aidsu. Čeprav v medijih vse prevečkrat ponavljajo infor...

Splošno / sobota, 1. december 2007 / 07:00

Prednovoletni čas in naši hišni ljubljenčki

Približuje se zima, otroci se že vesele snega, prav vsakogar od nas se bo dotaknilo tudi prednovoletno pričakovanje, hitenje, izbiranje daril, in še preden se bomo utegnili obrniti, bo konec leta i...