Tanja odgovarja

»Scorpio«

Pozdravljeni. Že nekaj časa spremljam vašo rubriko in sem se odločila, da vam še jaz pišem. Nedolgo nazaj sem začela novo zvezo in me zanima, kako nama kaže glede stanovanja? Ker se odločava za skupno pot, če bova imela streho nad glavo ter kako bo s financami?

Do jeseni rešita težavo glede stanovanja, saj imata v tem obdobju videti skupno življenje. Vajine finance trenutno niso najboljše. Ampak se vama obema izboljšajo. Samo tako naprej in vse bo v redu. Lep pozdrav.

»Oven IP«

Večkrat prebiram vašo rubriko, tudi jaz imam eno prošnjo, ki je za mene zelo boleča. Imam bolno vnukinjo, prosim vas, če pogledate za njeno zdravje. Ali bo pot uspešna? Hvala vam.

Od skrbi vam možgani delajo sto na uro in meljejo eno in isto stvar. Zelo je pomembno, da si v glavi ustvarite dobro, pozitivno misel. Miselni vzorec, ki si ga ustvarimo, nas pripelje do pozitivnega cilja. Vem, da vam je hudo, sama imam dva vnuka in vsak dan se zahvalim vesolju, da sta zdrava. Vesolje in energija delajo za nas, kajti vsi tvorimo svet. Operacija, ki se deklici obeta v tujini, bo uspešna in tudi zdravljenje, ki jo čaka, jo pripelje do ozdravitve. Bodite brez skrbi, še vse bo vse v redu. Srečno!

»Potonika«

Draga Tanja, spet se obračam nate, da mi pogledaš za ljubezen. Vpila bi na ves glas svojo žalost, pa ne smem, ne morem, pa tudi, če bi, me nihče ne bi slišal. Kaj naj naredim, da končam ignoranco iz nasprotne smeri, ne zmorem več. Karkoli naredim, ne dobim odgovora. Je že čisto pozabil name v svojem popolnem svetu?

Ajoj, ljubezen, najbolj čudovita in žalostna stvar na svetu. Pogledala sem nanj in lepo pokaže, da te ima še vedno neizmerno rad. Ni dneva, da ne bi mislil nate. Za ignoranco se je odločil, ker ne ve več, kaj naj še naredi, da ne bi trpel. Nič se ne more spremeniti čez noč, in vajina ljubezen bo morala še malo počakati, on je prepričan, da je bolje za vaju, da nimata nobenega kontakta. Veliko mu pomeniš, bodi močna, verjemi v vajino ljubezen. Kadar ne zmoreš, vzpostavi kontakt, takoj ti bo vsaj malo odleglo, pa čeprav ne dobiš nazaj odgovora. In njegov svet še zdaleč ni popoln, ravno nasprotno, je čustveno siromašen, pust in žalosten. Ampak potrebuje svoj čas, pomembno je samo to, da še vedno čuti. Čuti s tabo. Lepo se imej.

»3 d«

Zanima me, ali sem se prav odločila glede šolanja, ali bom na tej gimnaziji uspešna tako, kot si želim? Imam fanta in na trenutke dobim občutek, da to ni to, da me še nekaj čaka. Kaj pokažejo karte. Hvala

Glede gimnazije si se pravilno odločila. Ne vidim ti čisto nobenih težav, vse opraviš skoraj z lahkoto. S tem fantom še nekaj časa ostaneš, saj se imata lepo, ampak tebi nekaj manjka … Proti koncu leta pa ti vidim novo ljubezen. Kar ni nič narobe, vsi iščemo svojo drugo polovico, tako je. Lep pozdrav.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / sreda, 24. junij 2009 / 07:00

Voda zalila kleti

Močno deževje je v soboto povzročilo precej preglavic predvsem na območju občin Jesenice, Radovljica, Mengeš in Moravče.

Objavljeno na isti dan


Naklo / sreda, 3. junij 2020 / 22:25

Podražila naj bi se oskrba z vodo

Občinski svet v Naklem je prvi med občinami lastnicami Komunale Kranj obravnaval predlagano podražitev oskrbe s pitno vodo.

Gospodarstvo / sreda, 3. junij 2020 / 22:25

Na ogled pridelave zdrave hrane na Dolenjskem

Kranj – Društvo Sorško polje bo pripravilo v soboto, 13. junija, strokovno ekskurzijo na Dolenjsko. Udeleženci si bodo ogledali nekatere kmetije, ki s svojo ponudbo sodelujejo tudi na tržnicah v Ma...

Šport / sreda, 3. junij 2020 / 22:24

Tračani že na zaključnem turnirju, ki bo v Šiški

Kranj – Znano je, da bo zaključni turnir balinarske superlige za sezono 2019/2020 gostila Šiška. Balinarska zveza Slovenije je namreč organizacijo dodelila BŠD Šiška iz Ljubljane. Zaključni turnir...

Kronika / sreda, 3. junij 2020 / 22:23

Eden voznico zamotil, drugi ukradel torbico

Hrušica – Jeseniški policisti so pred dnevi prejeli prijavo drzne tatvine na Hrušici. Na bencinskem servisu je moški pozno zvečer voznici pomagal pri dolivanju olja v vozilo in jo na ta način zamot...

Nasveti / sreda, 3. junij 2020 / 22:21

Moja družinska zgodovina

Raziskovanja sebe in svoje zgodovine skoraj ni videti konca. To lahko delamo z neko razdaljo, samo opazujemo, od kod smo prišli in kaj nosimo v sebi. Lahko se prepričujemo, da to nima nobenega smis...