Da je bilo ob enajstem rojstnem dnevu veselo, je poskrbel ansambel Srčev as, veselje pa je z vsemi navzočimi delil tudi kranjski vrtec Čiračara, ki je prejel donacijo. (Foto: Matic Zorman)

Veseli dan s Sparkyjem

Kranjčani z Zoisove in njene okolice zelo dobro poznajo hipermarket Spar, ki je v petek praznoval že enajsti rojstni dan.

V petek popoldne se je pred kranjskim hipermarketom Spar na Zoisovi odvijal veseli dogodek. Zaposleni in prisotni so praznovali že enajsti rojstni dan trgovine. Skupaj so se lahko zavrteli ob zvokih ansambla Srčev as, svojo srečo pa preizkušali tudi ob kolesu sreče. Nikakor niso pozabili na najmlajše junake, ki so lahko skakali po velikem igralu Sparky in se smejali norčijam radoživega zajčka Sparkyja, ki jih je razveseljeval tudi s sladkarijami in baloni. Ob tem dogodku brez praznične torte nikakor ne gre.

V podjetju Spar Slovenija pa so rojstni dan trgovine želeli deliti tudi z drugimi, zato so se odločili, da bodo razveselili mlajše člane skupnosti. Že med tednom je vrtec Čiračara v Kranju obiskal razposajeni zajček Sparky in jim predal darilo podjetja. Od sedaj se bodo otroci lahko razgibavali in objemali z veliko žirafo – večnamenskim igralom, svojo kreativnost pa bodo lahko izražali z novim paketom risalnih pripomočkov. V petek popoldne, na dan slavja trgovine, pa je Spar Slovenija predstavnikom vrtca tudi uradno predal donacijo.

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Zanimivosti / ponedeljek, 28. maj 2018 / 16:43

Čebelarski večer na Koroškem

Na pobudo slovenskega generalnega konzulata v Celovcu so se tudi na Koroškem spomnili svetovnega dneva čebel. Koroški »skočidolski panj« pa bo obogatil zbirko Čebelarskega muzeja v Radovljici.

Objavljeno na isti dan


Kronika / nedelja, 3. avgust 2014 / 21:19

Na Korenskem sedlu umrl motorist

Kranjska Gora - Na Korenskem sedlu se je okoli 14. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 47-letni voznik motornega kolesa iz Avstrije. Nesrečo je povzročil 39-letni Domžalčan, ki je z oseb...