Kriminal

Kamničanu zasegli konopljo

Kamnik – Kamniški policisti so ta teden za čas zbiranja obvestil odvzeli prostost 26-letnemu Kamničanu, ki ga sumijo storitve kaznivega dejanja s področja prepovedanih drog. Med postopkom so mu zasegli šest gramov konoplje, pakirane v več manjših paketkov.

Prerezal ponjavo

Kranj – Neznani storilec je na počivališču Voklo na parkiranem tovornem vozilu prerezal ponjavo in iz tovornega prostora odnesel 55 parov športnih copat. Gmotna škoda znaša okoli 1200 evrov.

Ponoči vlomili v delavnico

Medvode – V noči na ponedeljek so neznani storilci vlomili v delavnico v okolici Medvod, iz katere so odnesli različno orodje (motorni žagi, rezalo za asfalt itd.). Lastnika so oškodovali za okoli pet tisoč evrov.

Pobrali gradbeno orodje

Vodice – Pred dnevi so neznani storilci iz priročnega skladišča v Vodicah odnesli več gradbenega orodja. Podjetje so oškodovali za okoli tri tisoč evrov.

Nemec potoval z gumijevko

Jesenice - Policisti za izravnalne ukrepe so v torek zvečer na počivališču ob avtocesti na Lipcah obravnavali 61-letnega državljana Nemčije, pri tem pa v njegovem osebnem avtomobilu našli doma izdelano gumijasto palico, prirejeno za napad. Ker gre za hladno orožje, so mu izrekli globo, gumijevko pa zasegli.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gorenjska / nedelja, 30. maj 2021 / 15:08

V soboto potrdili 135 okužb z novim koronavirusom, umrla dva bolnika s covidom-19

Ljubljana – V Sloveniji so v soboto ob opravljenih 1852 PCR testih potrdili 135 okužb z novim koronavirusom. Po podatkih, ki jih je na Twitterju objavila vlada, se v bolnišnicah zdravi 242 covidnih...

Objavljeno na isti dan


Prosti čas / ponedeljek, 6. april 2009 / 07:00

Na vižah tudi lanska zmagovalca

Znanih je deset izvajalcev, ki bodo junija sodelovali na 9. Večeru slovenskih viž v narečju v Škofji Loki.

Kronika / ponedeljek, 6. april 2009 / 07:00

Za policisti zahtevno leto

Kadrovsko podhranjena gorenjska policija je bila lani dodatno obremenjena zaradi zagotavljanja varnosti ob predsedovanju Slovenije svetu Evropske unije in drugih pomembnih dogodkih.

Kronika / ponedeljek, 6. april 2009 / 07:00

Dvajset let za umor staršev

Blaža Mištrafovića s Spodnje Senice pri Medvodah so za dvojni umor iz koristoljubja in na zahrbten način obsodili na dvajset let zapora.

Kronika / ponedeljek, 6. april 2009 / 07:00

Kriminal

Kamničanu zasegli konopljo Kamnik – Kamniški policisti so ta teden za čas zbiranja obvestil odvzeli prostost 26-letnemu Kamničanu, ki ga sumijo stori...

Tržič / ponedeljek, 6. april 2009 / 07:00

Obnova mostu v Retnjah

Tržič – Lansko jesen je Občina Tržič začela obnavljati most čez Tržiško Bistrico pod naseljem Retnje. Najprej je bila na vrsti obnova vozišča in kovinske konstrukcije. Ker je bil...