Kriminal

Tat v hotelu

Bled - V soboto dopoldne je enega od blejskih hotelov obiskal tat. Gostu, ki je bil v restavraciji, je iz suknjiča na obešalniku vzel denarnico z osebnimi dokumenti, bančnimi karticami in gotovino. Povzročil mu je za 400 evrov škode.

Iztrgal ji je torbico

Kranj - Neznani storilec je v nedeljo dopoldne na Bleiweisovi ulici v Kranju nenadoma prijel občanko za rame, ji iztrgal torbico in pobegnil. Občanko je neznani torbičar okradel za približno tristo evrov.

Odnesel denar in zlatnino

Kranj - Minuli konec tedna je nekdo vlomil v stanovanjsko hišo na območju Kranja in ukradel denar in zlatnino. Lastnika, ki je bil tedaj odsoten, je oškodoval za približno pet tisoč evrov.

Ukradli Škodo Octavio

Kranj - V noči na četrtek je nekdo iz skupnih garaž na Trgu Rivoli v Kranju odpeljal osebni avtomobil Škoda Octavia letnik 2006, sive barve. Na vozilu so bile nameščene registrske tablice z oznakami KR V3-507. Tat je lastnika vozila oškodoval za okoli osemnajst tisoč evrov.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / sreda, 2. december 2009 / 07:00

Ceca je in ostaja carica

Svetlana Ražnatović - Ceca je tokrat obiskala Ljubljano v sklopu svoje turneje The Best of Ceca - Najboljše od Cece. Gospodarsko razstavišče je napolnila do zadnjega kotička.

Objavljeno na isti dan


Kultura / sobota, 11. februar 2012 / 07:00

Pesmi čustev in intime

Dvorana Sokolskega doma v Škofji Loki je bila na predvečer kulturnega praznika prežeta s slovenskimi samospevi.

GG Plus / sobota, 11. februar 2012 / 07:00

Ne, ni bila finta (2)

Žal Ivanke ni klical. Logično, saj mu je bilo nerodno, bil je prepričan, da je bila vse skupaj potegavščina, finta ali kaj podobnega. Ivanka je čez kakšen teden šla vnovič v ''akcijo''.

Prosti čas / sobota, 11. februar 2012 / 07:00

Sanjska poroka v mestu narcis

Pomlad je najlepši letni čas za poroko. Ker ima Gornjesavski muzej Jesenice na Stari Savi dokaj neznan, a idealen prostor za poroke, so se zaradi promocije lokacije odločili, da bodo maja letos poroči...

GG Plus / sobota, 11. februar 2012 / 07:00

Ivan Sivec: Moje knjige so moji otroci

Kar 113 knjig, dva tisoč besedil za glasbo, magistrska naloga o Avsenikovi glasbi, sedemnajst biografskih romanov in kar štirideset let ustvarjanja ... Tem za pogovor z Ivanom Sivcem na Glasovi preji...

Šport / sobota, 11. februar 2012 / 07:00

Evropski pokal v paraskiju

Srednja vas - Smučišče Senožeta v Srednji vasi v Bohinju bo ta konec tedna prizorišče zadnje letošnje tekme evropskega pokala v paraskiju. »Dolgo časa smo oklevali, ali tekmovanj...