Za koliko so se podražile palačinke
Kranj – Ob vsesplošnem dvigu cen so na Statističnem uradu RS pripravili zanimivo statistiko, za koliko so se v enem letu podražile sestavine za pripravo palačink. Moka se je podražila za 24 odstotkov, mleko za 19 odstotkov, maslo za 29 odstotkov, jajca za 14,5 odstotka, marmelada pa za 7,5 odstotka.



Zgornja Gorenjska
Kranjska Gora
Jesenice
Žirovnica
Radovljica
Bled
Gorje
Bohinj
Osrednja Gorenjska
Tržič
Naklo
Kranj
Preddvor
Jezersko
Šenčur
Cerklje na Gorenjskem
Južna Gorenjska
Železniki
Žiri
Gorenja vas-Poljane
Škofja Loka
Medvode
Vodice
Vzhodna Gorenjska
Komenda
Kamnik
Mengeš
Trzin
Domžale
Moravče
Lukovica
Karavanke
