Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Pred vami je več nizov presenečenj. Vsaka zmaga bo slajša od prejšnje. Imeli boste več kot samo pet minut ljubezenskih trenutkov. Končno boste zaživeli tako, kot ste si vedno želeli. S službenimi zadevami ne boste čisto nič obremenjeni.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Pred vami bo dobro obdobje, in to na vseh področjih, ki vam kaj pomenijo. Dobro boste rešili stanje v ljubezni in tudi poslovno boste zelo zadovoljni – in drugi z vami. Obeta se vam potovanje. Celo sebe boste presenetili.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Zaradi majhne pozornosti boste dobili val energije. Močnejši ste, kot si mislite, a vseeno tudi vi vsake toliko časa potrebujete potrditev ali spodbudo. Čustvena negotovost bo minila in kmalu boste našli to, kar si želite in iščete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Posvetili se boste svojim raznolikim hobijem in skušali izkoristiti vsak trenutek samo zase in svojo osebno srečo. Saj veste, vedno se razdajate samo drugim, nase pa pozabite. Veliko stvari se bo obrnilo na bolje.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Že kar nekaj časa je bila vaša pot do uspeha posuta s samimi ovirami in nič se ni reševalo po vaših načrtih. Čeprav ste se še tako trudili, je vse ostalo na mrtvi točki. Sedaj je končno pred vami pozitivna prelomnica, ki jo boste izkoristili.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Z dobro voljo in pozitivno energijo boste obvladovali razpoloženje, ki vam bo v tem tednu nihalo iz dneva v dan. Delovne obveznosti vas bodo precej izčrpale, a kljub temu boste imeli uspešne dni. Proste trenutke boste posvetili sebi.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Teden se bo začel z dobrimi novicami, ki vas bodo popeljale v razmišljanje o pozitivni razrešitvi vsega, kar se zdi nemogoče. Zvezde vam bodo naklonjene, tako da se bodo vse morebitne težave, take in drugačne, reševale brez zapletov.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Druženje s starimi prijatelji vam bo popestrilo sicer dolgočasen teden. Na trenutke vam bo uspevalo, da ne boste ves čas premišljevali o bremenih. Če ste z določenimi tveganji že večkrat odlašali, je sedaj primeren čas, da naredite korak naprej.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Lotili se boste reševanja zapletenih razmer. Možnosti boste imeli več, odločili pa se boste za najlažjo pot, in to je seveda diplomacija za vsako ceno. Naj vas vaša čustva ne zanesejo v pristranskost, saj bi se vam to lahko nekoč maščevalo.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Čustvom boste pustili prosto pot, saj boste spoznali, da je za vas tako še najbolje. Takoj ko hočete nekaj reševati, le še bolj zapletete; pa ne da bi tako hoteli, tako pač je. Poslovno se bo vse skupaj veliko bolje razvilo, kot pričakujete.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Čeprav je glavni dopust že za vami, že razmišljate, kako bi si zopet lahko oddahnili. K sreči vam na vseh področjih vse poteka tekoče, tako da se boste z velikim veseljem odzvali povabilu. Ob koncu tedna vas bo presenetil obisk.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Imeli boste dobre ideje, a vseeno jih boste prepustili času, da bodo dozorele. Zaradi izboljšanja financ boste zelo navdušeni in dobre volje. Uresničila se vam bo stara želja. Domače okolje vas bo presenetilo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / sreda, 23. april 2008 / 07:00

Radio 1 praznoval rojstni dan

Radio 1 je 18. aprila lani prvič vklopil oddajnike in se glede na Nacionalno raziskavo branosti (NRB) 2007 že po treh mesecih povzpel na mesto najbolj poslušanega komercialnega radia v Sloveniji....

Objavljeno na isti dan


Gorenjska / petek, 23. julij 2021 / 09:57

Spominska slovesnost ob Titanovi brvi

Kamnik – Občina Kamnik, Združenje borcev za vrednote NOB Kamnik - Komenda in KO NOB Kamnik vabijo na slovesnost ob Titanovi brvi, ki bo v soboto, 24. julija, ob 18. uri. Spomnili se bodo dogodkov,...

Železniki / petek, 23. julij 2021 / 16:32

Odkritje spominske plošče prof. dr. Ramovšu

Dolenja vas – Krajevna skupnost (KS) Dolenja vas vabi v nedeljo, 25. julija, ob 7.30 pred njene prostore na odkritje spominske plošče priznanemu geologu, paleontologu in stratigrafu ter častnemu ob...

Kranj / petek, 23. julij 2021 / 16:28

Festival razgledov in srečanje s Koroško

Kranj – Območno stičišče kulturnih društev ZKD Kranj v sklopu Festivala razgledov gosti razstavo Pogled na Madžarsko, ki je na ogled do 10. avgusta. Jutri ob 10. uri pa vabi k vodnjaku na Glavnem t...

Nasveti / petek, 23. julij 2021 / 16:27

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

GG Plus / petek, 23. julij 2021 / 16:18

Starejši se počutijo, kot bi stopili v čas svojega otroštva

V letu okroglih obletnic ima posebno mesto tudi obletnica odprtja Oplenove hiše, muzejske domačije, ki stoji v središču slikovite, s kozolci obdane vasi Studor v Zgornji Bohinjski dolini. Obiskovalce...