Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

V sredini tedna vam bo sreča zelo naklonjena. Pozabili boste na vse skrbi, ki so vas že pred časom obremenjevale. Na delovnem mestu boste zavihali rokave in tako boste uspešni, da boste sami nad seboj presenečeni.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Počutili se boste osamljeno in dvomili boste o vsakem svojem dejanju. Ker so to samo posledice slabih izkušenj iz bližnje preteklosti, vas bodo taki in podobni občutki hitro minili. Oseba nasprotnega spola vas bo šokirala.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Velikokrat se ne zavedate, koliko pomenite drugim ljudem. Vaša vrlina, da znate biti pravi prijatelj, ima večjo vrednost, kot si mislite. To boste občutili in prav prijetno vam bo pri srcu. Ljubljena oseba vam bo dala veliko misliti.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kot prikrit opazovalec boste opazovali dogajanje v svoji neposredni bližini in tudi v širšem območju. Ker ne boste mogli iz svoje kože, se boste slej ko prej vmešali in na koncu zelo pomagali s svojimi izkušnjami, ki jih imate veliko.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Končno si boste oddahnili, saj so vas pretekli dogodki precej dotolkli. Vseeno ohranite trezno glavo in se ne predajte lenobi. Denarni podvig, ki ga načrtujete, je bolje preložiti na kasnejši čas. Novice glede ljubezni vas presenetijo.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Komaj boste sledili spremembam, ki se bodo odvijale v okolici. Nekaj časa boste sicer še vztrajali pri svojih ustaljenih navadah, a kasneje se boste vdali in sprijaznili. Finančno stanje vam bo precej nihalo, a ostane na pozitivnem.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

V tem tednu boste skušali narediti zase največ in se izogibali ljudem, imajo negativno energijo in so obenem še posesivni in s tem zelo obremenjujoči. Pohitite in začnite reševati težave, preden jih bo preveč.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Ne boste se preveč obremenjevali, ko boste izvedeli za spremembe, enostavno se boste prepustili toku dogajanja in čakali, kaj bo prineslo sproti. Pripravljali se boste na večji nakup, kar vam bo tudi uspelo. Novice, ki jih čakate, bodo dobre.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V tednu, ki prihaja, boste izvedeli marsikaj zanimivega. Bolje se boste počutili, če boste malo pretegnili noge. Na splošno zadnje čase preveč lenarite in temu morate narediti konec. Bodite pozorni, da vam ne uide dobra priložnost.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Nekateri vas bodo razočarali, drugi pa presenetili. Vsakega po malo, tako da vam v teh dneh ne bo niti malo dolgčas. Na nered okoli sebe boste jezni, a delovna mrzlica še ne bo prišla tako kmalu. Predali se boste lenarjenju.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Kar nekaj dni boste premišljevali o tem, ali ima vse, kar počnete, sploh smisel ali ne. Iskali boste odgovore na vprašanja, ki jih seveda ne morete dobiti. Črne misli vam še ob pravem trenutku prežene nekdo, ki vas ima rad.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

V naslednjih dneh se morate izogniti osamljenosti. Morda včasih preveč pričakujete od ljudi. Vzemite vsak dan posebej in uživajte v trenutni sreči in nikar toliko ne premišljujte. Čeprav se vam v zadnjem času ne odvija vse po načrtu, boste presenečeni.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Nasveti / torek, 12. april 2011 / 07:00

Ni vse lepo, če je vreme lepo

Oslinjeni prst ti pove, v katero smer piha veter. Referendum je uspel in jaz se ga zopet nisem udeležil, ker sem bil preveč živčen, ali bo Triglav premagal Olimpijo ali ne. Od kdaj pa tebe tako z...

Objavljeno na isti dan


Škofja Loka / sobota, 25. februar 2017 / 20:42

V Vincarjih brez nepravilnosti

Nadzor komunalne naložbe v Vincarjih, kjer je bila gradnja končana leta 2012, je pokazal, da pri evropsko podprtem projektu ni bilo nepravilnosti.

Cerklje na Gorenjskem / sobota, 25. februar 2017 / 19:30

V Domu Taber po novem direktorica

V Domu Taber je Zdravka Kastelica na položaju direktorja nasledila Elizabeta Pristav Bobnar.

Zanimivosti / sobota, 25. februar 2017 / 19:26

Kranj in grofje Celjski

Kako je bila videti cerkev, ki je stala na mestu današnje, za zdaj ni mogoče natančneje ugotoviti. Tudi podoba današnje cerkve ni povsem taka, kakršna se je kazala po gradnji v prvi polovi...

Nasveti / sobota, 25. februar 2017 / 19:25

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

GG Plus / sobota, 25. februar 2017 / 19:22

Podmaršal Joža Tomše – še en dokaz slovenske vojaške nadarjenosti

Joža Tomše, ki se je rodil 20. februarja 1850 na Poljšici pri Podnartu, je bil eden od kar velikega števila nadvse uspešnih Slovencev, ki so se izkazali v avstro-ogrski vojaški službi. Nje...