Pogled v restavracijo Elegans hotela Brdo

Združili bodo najboljše

Javni gospodarski zavod Protokolarne storitve Republike Slovenije na Brdu pri Kranju je v začetku tega tedna sklenil sodelovanje s Tomažem Kavčičem, prejemnikom Michelinove zvezdice.

Brdo – Kot pravijo v Javnem gospodarskem zavodu Protokolarne storitve Republike Slovenije (JGZ) na Brdu, je njihov namen sodelovanje za združevanje najboljšega. To pa pomeni ponudbo ekskluzivnih lokacij in edinstvenega okolja, izurjenega osebja in prvovrstne storitve ter kulinarike na najvišjem nivoju.

»Z realizacijo sodelovanja s kulinaričnim chefom Tomažem Kavčičem bo Slovenija postala prva evropska država, kjer bo v času predsedovanja Svetu Evropske unije na vseh dogodkih najvišje ravni za kulinariko poskrbel mojster z Michelinovo zvezdico. Danes za uspešne rezultate ustvarjamo nepozabne zgodbe in doživetja, obrazi prepoznavnih oseb pa dodajajo veliko mero obljube in zaupanja, da je najvišja kakovost tudi sorazmerno povezana z višjo učinkovitostjo. Identiteta prenovljenega hotela in drugih lokacij bo usmerjena v ponudbo preseganja pričakovanj gostov v vseh procesih, to pa bo rezultiralo v mnoge pozitivne učinke na delovanje JGZ Brdo in njegovih zaposlenih,« je poudaril direktor JGZ Brd Marjan Hribar.

Elegans hotel Brdo bo po zaključku gradnje z visokimi štirimi zvezdicami kakovosti predstavljal velik izziv na zemljevidu protokolarnega, poslovnega in športnega turizma. Izjemen poudarek bo namenjen preseganju pričakovanj gostov v vseh procesih. Kulinarika je ena izmed najpomembnejših potencialov, ki bo prenovljeni hotel postavila na zemljevid najboljših v Sloveniji in širše.

»Sodelovanje z JGZ Brdo mi bo v veliko zadovoljstvo. Gre za potrditev mojega dela, hkrati pa verjamem, da bom izkazano zaupanje uspel upravičiti. Delo v času predsedovanja Svetu Evropske unije mi predstavlja velik izziv, ki ga z veseljem in velikim spoštovanjem sprejemam. Verjamem, da bomo kakovost kulinarične storitve v JGZ Brdo uspeli povzdigniti na najvišjo možno raven, delo, izkušnje in znanje pa bodo prinesli rezultate,« pravi Tomaž Kavčič, ki bo z zaposlenimi JGZ Brdo skrbel za najvišjo kakovost in dovršenost kulinarične ponudbe v Elegans hotelu Brdo, Vili Tartini, Vili Bled in na gradu Strmol.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Razvedrilo / petek, 14. november 2014 / 17:49

Talenti

Letos ponovno na malih ekranih spremljamo kar nekaj resničnostnih šovov, vendar med njimi morda še največ gledalcev pritegne Gostilna išče šefa, Kmetija: Nov začetek ima enkrat več drugič manj tele...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / ponedeljek, 2. julij 2007 / 07:00

Dišalo je po štrukljih in zdravju

Strahinj - V organizaciji Srednje biotehniške šole Kranj, Centra za trajnostni razvoj podeželja Kranj in Gorenjskega glasa je potekala kuharska delavnica in predstavitev Že znane g...

Nasveti / ponedeljek, 2. julij 2007 / 07:00

Sončne počitnice

Marsikdo si želi dva meseca počitnic, tako kot jih imajo otroci. Kaj vse bi počeli, kam vse bi šli, kaj vse bi doživeli … Pa niso vsake počitnice kar tako same od sebe lepe. Mnogi že prve dopustn...

Nasveti / ponedeljek, 2. julij 2007 / 07:00

Premagovanje treme

Trema, ki jo najbolj preprosto in z osnovnim izrazom lahko opišemo kot strah pred nastopom je včasih lahko zelo moteč dejavnik pri športnikovem doseganju rezultatov. Malo treme lahko označimo kot p...

Šport / ponedeljek, 2. julij 2007 / 07:00

Na balvanih najmočnejša Ločana

Na drugi tekmi državnega prvenstva v balvanskem plezanju v Škofji Loki sta zmagala domačina Blaž Rant in Katja Vidmar.

Šport / ponedeljek, 2. julij 2007 / 07:00

Slovenci kraljevali na domačem nebu

Po tekmi za svetovni pokal v Lescah so bili najbolj zadovoljni slovenski padalci.