Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Predolgo ste čakali in odlašali določene obveznosti, saj ste kar nekako mislili, da bo odgovornost prevzel kdo drug. A to se ne bo zgodilo, zato vas čaka kar veliko dela. Posledica bo utrujenost, a kmalu prihaja nova energija.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Veliko preveč premišljujete in si v glavi predstavljate milijon kombinacij, namesto da bi v resnici kaj naredili. Seveda je najprej potreben načrt, ampak brez koraka naprej ne morete pričakovati rezultatov. Življenje je ta trenutek.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Ste človek akcije in zelo radi ste v ospredju. S tem ni nič narobe, ljudje vas take sprejemajo in imajo radi. Vendar občutek, da ste tretje ali peto kolo, vam ne bo všeč. Morda pa se morate naučiti še ene lekcije, da se svet ne vrti samo okoli vas.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ta teden ne boste marali samote in boste stalno iskali družbo okoli sebe. Ne bo vam je težko najti, saj boste razposajeni in tudi na druge boste prenašali dobro voljo. V ljubezni boste začeli postavljati nove temelje in se končno odločili.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Jezili se boste na ljudi, ki ne bodo razumeli vaših projektov, ki ste si jih zamislili v svoji glavi. Enostavno ne bodo verjeli v vaše zamisli, kar pa ne pomeni, da morate nehati vztrajati. Na drug način predstavljena zamisel dobi nov pogled.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Gledate, a ne vidite. Čutite, a ne začutite. Vse vam je jasno, pa spet čisto nič. Odvisno od dneva in trenutka. Pred vami so spremembe in pripravite se, da se vam bo življenje zelo spremenilo. Tudi dobrega se človek težko privadi.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Veselili se boste denarnega priliva, ki bo nepričakovan, a hitro boste naredili načrt, kam ga boste vložili. Ne prehitevajte in trikrat premislite, preden se odločite. Se ne mudi. Na osebnem področju se vam približujejo sama lepa presenečenja.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Ne marate sprememb in radi vzdržujete ustaljeni ritem, a tokrat vas bodo na poslovnem področju čakali veliki premiki. Lahko je to napredovanje v obstoječi službi ali pa je morda korak na drugo področje in lokacijo. Bodite brez skrbi.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Vse proste trenutke boste v tem tednu posvečali svojim domačim in drugim bližnjim. Dali vam bodo vedeti, da brez vas ne morejo in da podpirate večino vogalov. Seveda vam bo to priznanje dobro delo, čeprav je vaše obnašanje nasprotno.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Odločili se boste, da tokrat ne boste prehitevali, ampak boste šli počasi in korak za korakom. Najprej bo na vrsti pogovor, v katerem boste marsikaj izvedeli, šele kasneje pride vaša prava reakcija. Vsekakor z besedami in čustvi ne boste varčevali.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Sicer je za vami že osebni praznik, a treba bo poskrbeti tudi za zamudnike, ki si pravi čas niso vzeli prosto. Uživate v dobri družbi, zato za vas to ne bo zadrega, ampak boste poskrbeli, da bo vsem lepo in prijetno. Čaka vas presenečenje.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Napak ni, so samo najboljše odločitve v danem trenutku. Ne smete se preveč obremenjevati in gledati nazaj, kaj in zakaj ste naredili določen korak. Pogled imejte usmerjen samo naprej in poskrbite, da bo za vas najbolje. Saj znate.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / petek, 1. december 2017 / 19:05

Živijo posebno življenje

Rojstvo danes desetletne Nine je bilo prelomnica v njihovem življenju. Nina je otrok s težavami v razvoju in Jerneja in Klemen Renko sta se odločila, da bosta naredila vse, da bi bila nekoč samostojna...

Objavljeno na isti dan


GG Plus / ponedeljek, 9. maj 2011 / 07:00

Reševanje soške postrvi

Ribogojci in znanstveniki se že več kot petnajst let v zgornjem porečju Soče trudijo ohraniti ogroženo avtohtono soško postrv.

Prosti čas / ponedeljek, 9. maj 2011 / 07:00

Kdo bo najbolj očaral?

Mister Slovenije Bojan Ilijanič je odšel na svetovni izbor za najlepšega, med kandidati za mistra Slovenije 2011 se je znašlo kar nekaj Gorenjcev, Helena Blagne Zaman pa je deset izbranih pesmi odela...

GG Plus / ponedeljek, 9. maj 2011 / 07:00

Vaš razgled

Gospodarstvo / ponedeljek, 9. maj 2011 / 07:00

Več povpraševanja iz Avstrije

S 1. majem se je končalo sedemletno prehodno obdobje, v katerem so lahko države članice EU uveljavljale omejitve pri zaposlovanje delavcev iz držav, ki so se EU priključile leta 2004.

Humor / ponedeljek, 9. maj 2011 / 07:00

Pivo na zaslišanju

Mizica, pisalni stroj, močna luč v obraz, na obešalniku "avtomat" iz 2. svetovne vojne ...