Dan medu v kulinariki
Lesce – Čebelarska zveza Slovenije v soboto v Čebelarskem centru v Lescah pripravlja Dan medu v kulinariki. Na prireditvi, ki se bo začela ob 10. uri, bodo pripravili različne delavnice in predstavitve, med drugim delavnico določanja vrste medu, predstavitve jedi z medom, degustacijo ajdove medene torte in apiterapijo. Pred centrom bo tržnica s ponudbo čebeljih pridelkov in izdelkov, delavnice, tekmovanje v določanju vrste medu in ponudba medenih pijač.



Zgornja Gorenjska
Kranjska Gora
Jesenice
Žirovnica
Radovljica
Bled
Gorje
Bohinj
Osrednja Gorenjska
Tržič
Naklo
Kranj
Preddvor
Jezersko
Šenčur
Cerklje na Gorenjskem
Južna Gorenjska
Železniki
Žiri
Gorenja vas-Poljane
Škofja Loka
Medvode
Vodice
Vzhodna Gorenjska
Komenda
Kamnik
Mengeš
Trzin
Domžale
Moravče
Lukovica
Karavanke
