Vršič znova prevozen

Kranjska Gora – Prelaz Vršič je od petka znova odprt za promet. Prevozen je za vozila do 3,5 tone z uporabo zimske opreme, so sporočili s prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / sreda, 18. maj 2022 / 14:34

Med nadzori tristo pozitivnih

Policisti so zaradi vinjenosti dvanajst voznikov pridržali, okoli 280 pa so začasno odvzeli vozniška dovoljenja. Vsako tretjo smrtno nesrečo povzroči vinjen voznik.

Objavljeno na isti dan


Vodice / torek, 19. april 2016 / 16:31

Izredni nadzor v Vodicah

Na današnji redni seji občinskega sveta v Vodicah se bodo svetniki med drugim seznanili s poročilom o opravljenem izrednem nadzoru zaradi domnevno sporne menjave parcel v lasti Občine Vodice.

Razvedrilo / torek, 19. april 2016 / 16:16

Ljudje kot ti

V še nedokončani stanovanjski hiši na Duplici, predmestju Kamnika, se je odvil zanimiv večer vrhunskega džeza v izvedbi zasedbe People Like You!

Kultura / torek, 19. april 2016 / 16:14

Druga likovna razstava Mohorja Kejžarja

Železniki – V galeriji Muzeja Železniki je ta čas na ogled druga samostojna razstava likovnih del Mohorja Kejžarja z naslovom Kakorkoli že. Do takšnega poimenovanja je absolventa Akademije za likov...

Šport / torek, 19. april 2016 / 16:12

Cilj je vrnitev med elito

Tako pred bližnjim svetovnim prvenstvom Divizije I, skupine A, pravi izkušen napadalec slovenske hokejske reprezentance Žiga Jeglič, ki je tudi za novo sezono že podpisal pogodbo z dosedanjo ekipo Slo...

Nasveti / torek, 19. april 2016 / 16:09

Tanja odgovarja

Pozdravljeni, Tanja! Zanima me, kako bo z najinim odnosom s fantom. Ali bomo prišli skupaj in začeli z gradnjo hiše. In ali se bodo odnosi v hiši spremenili na bolje?