Tanja odgovarja

»Optimist za boljše«

Sem vaša zvesta bralka in vas prosim za odgovore. Zanima me za sina in vnuka ter hčerko in vnuka. Za zdravje, službo, šolo, finance in ljubezen.

Sinov otrok ima že v tem letu dobre spremembe. Našel si bo delo, ki ga bo veselilo in zaradi tega se mu bo vse začelo obračati na bolje. Imel bo ljubezen in družino, brez skrbi. Vse je ob svojem času. Sin je zelo obremenjen in okoli sebe vidi same težave, v poletju se mu izpolni neka tiha želja in začel bo razmišljati bolj pozitivno. Hčerina odločitev, da je odprla svoje podjetje, je bila zelo dobra. Njeno delo bo obrodilo sadove. Prihodnje leto se ji bo nasmehnila sreča v ljubezni in zopet bo začela verjeti v dobro. Vidim ji srečen zakon. Njen sin ima pred seboj vizijo in vse bo naredil, da mu uspe. Glede šole lahko, da se bo še preusmeril in to ni nič slabega. Vi osebno ste v stalnem razmišljanju in strahu, ali bo vse v redu. Skušajte se ne toliko obremenjevati, saj se vam vse to pozna pri zdravju. Vaše srečne številke so 4, 7, 9, 19, 24, 25, 29. Želim vam vse dobro.

»Venera 2014 upanje«

Prosim vas, če mi poveste, kaj me čaka. Ali se bova z možem dobro razumela? Kako bo potekalo popravilo hiše? Ali bo sin spoznal kakšno dekle in se kdaj poročil? Najlepše hvala.

Vedno hitite in se vam mudi na sto različnih koncev. Pomagate vsem in na koncu vam zmanjka časa za sebe. A taki ste in ne boste se spremenili. Z možem se boste razumeli, saj če česa ne marate, so to prepiri in se boste raje prilagodili. Čez celo leto vas bo mož večkrat prijetno presenetil, čeprav tega ta trenutek ne verjamete. Pri zdravju razen starih težav drugega ne vidim in ni treba, da ste v skrbeh. Popravilo hiše vam bo v celoti uspelo in tudi po finančni plati ne bo posebnih zadreg. Sin ima v mesecu juliju in avgustu zvezde in srečo na svoji strani, čakajo ga ljubezen, prava zveza in družina. Časa ne moremo prehiteti, čeprav so želje velike. Čaka vas še veliko veselja in lepih pristnih trenutkov. Lep pozdrav in srečno.

»Moja sreča«

Veliko mi pomenijo vaše besede, saj vsakemu poveste tako preprosto in resnično in tudi vaše napovedi se uresničujejo. Strah me je, da nikoli ne bom v resnici srečna. Oseba, ki mi pomeni zelo veliko, me že dolgo časa ignorira. Lahko sploh še pričakujem ljubezen? Prosim, če mi pogledate za hčerino zdravje.

Kadar so čustva premočna in se iz situacije ne vidi izhoda, se naredi totalen umik, ki pa ne more več trajati dolgo. Veza med vama se bo obnovila, saj so čustva premočna, da bi bila lahko drug brez drugega. Tako je. Vaša hči je bila zadnja tri leta pod stalnim stresom in izbruh bolezni jo je popolnoma izčrpal. Še zdaj skoraj ni dojela vsega, ampak bodite brez skrbi, vse se bo uredilo. Glede vnukov vam vidim vse dobro. In da, boste srečni, bolj kot sploh lahko pričakujete. Srečno.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Bled / četrtek, 22. julij 2010 / 07:00

Divje stanje ob jezeru Kreda

V jezeru Kreda v Radovni se na kakšen vroč dan kopa tudi po dvesto ljudi. Stanje je takrat nevzdržno, pravijo lastniki jezera in zemljišč ob njem. Obiskovalci parkirajo tik ob jezeru, kurijo, puščajo...

Objavljeno na isti dan


Kranj / četrtek, 11. marec 2021 / 00:25

V spomin na požig vasi Jamnik

Jamnik – Konec februarja se je nekaj članov krajevne organizacije Združenja za vrednote NOB Besnica - Podblica zbralo pri spomeniku, posvečenem požigu vasi Jamnik, in se s šopkom cvetja, prižigom s...

Kultura / četrtek, 11. marec 2021 / 00:08

Snežak za solidarnost

Zmagovalec 13. mednarodnega natečaja Plaktivat na temo solidarnosti je plakat Snežak avtorskega tria Peter Zabret, Rok Flego in Lenart Slabe iz agencije Pristop.

Šport / četrtek, 11. marec 2021 / 00:07

Loški rokometaši zmagali v Mariboru

Škofja Loka – Rokometaši so v Ligi NLB odigrali tekme 19. kroga. Ekipa Urbanscape Loka je v soboto gostovala pri Braniku Maribor in zmagala z 20 : 27 (6 : 16). Na lestvici so v konkurenci 14 ekip n...

Gospodarstvo / četrtek, 11. marec 2021 / 00:05

Že petindvajsetič S kmetije za Vas

V akciji S kmetije za Vas so letos sodelovale tudi Kmetija pr' Leskovc iz Stare Oselice, turistična kmetija Šenkova domačija z Zgornjega Jezerskega in Kmetija pr' Černet iz Verja pri Medvodah.

Razvedrilo / četrtek, 11. marec 2021 / 00:02

Avtomobilski mušketirji

Na Kanal A so se vrnili »avtomobilski mušketirji«, ki bodo tudi v novi sezoni poskrbeli za veliko avtomobilskih informacij in zabavne teste.