Horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Vaše počutje bo zelo pozitivno. Imeli boste občutek, da vam gredo stvari po maslu. Pri denarju boste obrnili nov list. Tudi poslovno vam bo uspelo, da boste stvari lahko pripeljali tako daleč, kot si želite. Presenečeni boste.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Res bo po večini vse odvisno od vašega razpoloženja, a kljub raznim preprekam se boste imeli lepo, kjerkoli pač boste. Prijetna zmeda se vam obeta v ljubezni, a ker ste v obdobju sreče, ste lahko popolnoma brez skrbi.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Ker še preveč dobro veste, kaj pomeni biti iskren s seboj, boste v prihodnjih dneh težko prenašali ljudi, ki tega še ne razumejo. Bodite mirni in potrpežljivi, vse to vam prinese dobre rezultate. Ne bodite preveč razsipni.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nekaj časa posvetite kondiciji, lahko je to samo sprehod po zimskem travniku. Počutili se boste veliko bolje kot sicer. V ljubezni boste doživljali vzpone, saj si padcev nič več ne dovolite. Tvegan posel vam bo prinesel dobiček.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Le malo bo manjkalo, da bi pozabili na drobne stvari, ki vašim najbližjim veliko pomenijo. Ste zelo obremenjeni z raznimi skrbmi, tako da to ne bo nič čudnega. Nekdo, od kogar najmanj pričakujete, vas bo presenetil.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Če boste poslušali srce in vsaj za hip pozabili na svojo natančnost, se bo vse obrnilo vam v prid. Vaše potrebe in želje so včasih veliko večje, kot pa si lahko privoščite. Bodite potrpežljivi, vse bo ob svojem času.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Načrt, ki vam zelo veliko pomeni, vam bo sicer na začetku delal preglavice, a s pomočjo pravih ljudi bo uspel. Bližnji dogodki bodo od vas zahtevali veliko potrpežljivosti, zato se kar pripravite.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Ujeli se boste v svojo zanko in se prepustili lenarjenju. Prav kmalu pa pride do izziva, ki bo od vas zahteval vso drznost in borbenost. Splet okoliščin vas pripelje do izpolnitve starih ciljev, na katere ste že skoraj pozabili.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V novo leto boste vstopili z obilico dobre volje. Ta dobra volja se vas bo kar nekaj časa držala, tudi na čustvenem področju boste več kot zadovoljni. Spoznali boste, da ste bili na račun nekega prijateljstva preveč odvisni. Prav vsaka stvar ima svojo mejo.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Pozornost ste posvečali nepomembnim stvarem, zato ste izgubili občutek, kaj si pravzaprav želite in vam je v veselje. K sreči niste veliko zamudili in imate še čas, da popravite zamujeno. Ob koncu tedna se boste razdajali, kar vam bo čisto všeč.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

V teh prazničnih dneh vas bo gnala neustavljiva radovednost. Nenehno boste poskušali kaj novega. Presenečenja, ki sledijo, so velika in prijetna. Na čustvenem področju se vam odpirajo nove poti, kar pa je tudi že skrajni čas.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

V dnevih, ki prihajajo, se boste kljub množici ljudi, ki vas bodo obdajali, počutili osamljeno. Pač niso dorasli vašim idejam, vendar to ne pomeni, da ne smete biti vztrajni. Pojdite svojim ciljem naproti, karkoli na to poreče okolje.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Humor / nedelja, 17. april 2011 / 07:00

Ta je dobra

Neporočena Gospa nakupuje »fasngo« v lokalni trgovini. Kupila je dva litra mleka z 1,6 odstotka maščobe, škatlo jajc, liter pomarančnega soka, glavico solate, deset de...

Objavljeno na isti dan


Kronika / ponedeljek, 17. marec 2014 / 20:05

Pridržali šestinpetdeset osumljenih

Gorenjski kriminalisti in njihovi kolegi iz drugih policijskih uprav so danes zaradi preiskave organiziranega kriminala na področju trgovine z drogo in orožjem pridržali najmanj 56 osumljenih oseb.

Zanimivosti / ponedeljek, 17. marec 2014 / 12:38

Tudi to je prinesla pomlad ...

Tudi to je prinesla pomlad – perilo na balkone stanovanjskih blokov in hiš. Za izgled ni najbolj lepo, je pa praktično, še posebej, če je toplo, kot je v teh dneh....

GG Plus / ponedeljek, 17. marec 2014 / 12:35

Od kdaj seksamo?

Pomislite! Moja sošolka Milena Miklavčič trdi dobesedno tole: da smo začeli seksati šele po letu 1965. Hm. Z Mileno sva jih onega leta dopolnila trinajst. Tiste reči so me takrat sicer že...

Nasveti / ponedeljek, 17. marec 2014 / 12:30

Čez mejo

Dobrač (2166 m) - Sila potresa v 14. stoletju in gora je klonila pod uničujočo močjo. Na njenih strminah je do leta 2002 delovalo smučišče. Od vznožja do vrha nam turnosmučarski vzpon obeta lepo smuča...

Gospodarstvo / ponedeljek, 17. marec 2014 / 12:26

Za hlod gorskega javorja 10.525 evrov

Lastniki gozdov so tudi letos prodajali vrednejši les na dražbi v Slovenj Gradcu.