Zanimiv turnir si je kljub vročini ogledalo veliko navijačev.

Nogometaši so bili dobrodelni

Trata pri Škofji Loki – Prejšnjo soboto so na Trati pri Škofji Loki pripravili sedaj že tradicionalni 5. Tadejev spominski malonogometni turnir. Med dvajsetimi sodelujočimi ekipami, ki so se v hudi vročini ob igranju dobro preznojile, je prvo mesto iz lanskega turnirja obranilo moštvo Kdo je naslednji (Jović, Bečić, Pešić, Dervišević, Stjepanović, Brkić, Vukeljić, Sijarić). Zmagovalci so v velikem finalu s kar 7 : 0 premagali ekipo Gradbeništvo Agen. V tekmi za tretje mesto je ekipa Taverna Rovn 3 : 2 premagala moštvo Ekipa snova. Najboljši igralec turnirja je bil Damir Marijan (Gradbeništvo Agen), najboljši strelec je bil Siniša Brkić, najboljši vratar pa Adis Sijarič (oba ekipa Kdo je naslednji).

Ker je bila prireditev tudi dobrodelna in je potekala pod geslom »Odpeljimo otroke na morje«, bodo nogometaši z zbranim denarjem omogočili letovanje petim otrokom. Kot so ob koncu turnirja pou­darili organizatorji, gre zahvala za izvedbo turnirja tako sponzorjem kot povezovalcu, DJ-u Rickeyju ter sodnikoma Samirju Mahmutoviću in Sandiju Čosiću, pa tudi vsem drugim, ki so prispevali, da je turnir minil v dobrem vzdušju in da ga bodo znova pripravili prihodnje leto, predvidoma 14. junija.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gorenjska / petek, 16. julij 2021 / 07:26

Vstop v državo le pod pogojem PCT

Od včeraj lahko v Slovenijo vstopijo le tisti, ki so cepljeni, so covid-19 preboleli ali imajo negativni test. V nasprotnem primeru morajo v desetdnevno karanteno. To velja tudi za vse, ki se vračajo...

Objavljeno na isti dan


Gorenjska / četrtek, 26. november 2015 / 13:34

Za vse dijake se najde delo

Obvezen del učnega programa dijakov srednjega poklicnega in srednjega strokovnega ter poklicno-tehniškega izobraževanja predstavlja praktično usposabljanje z delom (PUD), ki se izvaja pri delodajalcih...

Razvedrilo / četrtek, 26. november 2015 / 13:34

Osmi rojstni dan

Kranjska Dežela nakupov je praznovala že osmi rojstni dan. Vse najboljše ji je zaželelo lepo število obiskovalcev, največja gneča pa je bila ob kolesu sreče. Seveda tudi brez torte ni šlo.

Gospodarstvo / četrtek, 26. november 2015 / 13:29

Do združitve brez sprememb

V Savatechu pričakujejo, da se bodo priprave na integracijo v švedski koncern Trelleborg začele konec marca, ko bo potrjena združitev s sedanjim češkim lastnikom.

Škofja Loka / četrtek, 26. november 2015 / 13:04

Nevarno na Godešiču

Zaradi velikih hitrosti na cesti skozi Godešič je ogrožena varnost pešcev, zato domačini zahtevajo ukrepe. Samo v dveh mesecih so se tam zgodile tri prometne nesreče.

Škofja Loka / četrtek, 26. november 2015 / 13:02

Še vedno jih jezi komunalni prispevek

Reteče – Na zboru krajanov KS Godešič in Reteče - Gorenja vas v začetku novembra je bila znova beseda o komunalnem prispevku, ki ga zaračunava škofjeloška občinska uprava.