O Deželnih novicah, časopisu občine Radovljica

Deželne novice so časopis občine Radovljica, ki izhaja enkrat na mesec. Radovljičanom smo zastavili tri kratka vprašanja o Deželnih novicah. Zanimalo nas je, ali jih prebirajo in kako so zadovoljni z njihovo vsebino. Vprašali smo tudi, ali menijo, da Deželne novice uspešno oprav­ljajo funkcijo obveščanja o dogodkih v občini Radovljica in v kraju, kjer bivajo.

68 odstotkov sodelujočih prebere Deželne novice v celoti. Petina jih prebira včasih, 7 odstotkov redko in 5 odstotkov sodelujočih Deželnih novic nikoli ne prebira. Vse tiste, ki jih prebirajo, smo v nadaljevanju vprašali, kako so zadovoljni z njihovo vsebino. 82 odstotkov je mnenja, da so Deželne novice zelo zanimive, 18 odstotkov pa je prepričanih, da bi lahko bile boljše.

Večina, 88 odstotkov, vprašanih meni, da Deželne novice uspešno opravljajo funkcijo obveščanja o dogodkih v občini Radovljica in v vašem kraju, saj v njih izvedo veliko novega in koristnega. 8 odstotkov z obveščanjem v Deželnih novicah ni zadovoljnih in 4 odstotki nam na vprašanje niso znali odgovoriti.

Lepa hvala vsem, ki ste si vzeli čas in odgovorili na vprašanja. Če bi želeli naročiti časopis Gorenjski glas, nas pokličite v Klicni studio slepih na številko 04/51 16 440. Vsakega novega naročnika bomo obdarili!

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / četrtek, 24. september 2015 / 11:40

Poškodovala si je roko

Radovljica – V petek dopoldne se je v Radovljici pri delu s krožno žago občanka hudo poškodovala roko. Oskrbeli so jo reševalci Nujne medicinske pomoči Radovljica, nakar so jo s helikopterjem Slove...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / torek, 28. maj 2013 / 07:00

Upajo na zaposlitev

Maturante, ki so se prejšnji petek veselili na ulicah ob plesanju četvorke, v prihod­njih dneh čaka precej resnejše delo, in sicer matura oziroma zrelostni izpit, kot ji pravijo. Obenem pa že kujejo n...

Splošno / torek, 28. maj 2013 / 07:00

Bolj kot rezultati me zanima vzgoja mladih

Miroslav Matijaševič, podpredsednik kluba in je hkrati zadolžen za mlade selekcije nogometašev.

Rekreacija / torek, 28. maj 2013 / 07:00

Najboljši navijači na Teku štirih mostov

Eno od večjih presenečenj lanskega Teka štirih mostov je bilo izjemno število gledalcev in navijačev ob celotni trasi teka.

Rekreacija / torek, 28. maj 2013 / 07:00

Velika nagrada Komende

Zdaj že tradicionalna majska kolesarska dirka v Komendi je tudi letos privabila vse najboljše amaterske kolesarje kot tudi najmlajše slovenske upe.

Kultura / torek, 28. maj 2013 / 07:00

V spomin: Franc Jenko – Podhomski (1939–2013)

Dragi prijatelj France!