Tanja odgovarja

»Dresiranje«

Že dolgo čakam na neko uresničitev. Povej mi, prosim, kdaj se premaknem z mrtve točke?

Želja se ti uresniči v roku enega meseca, malo pred praznovanjem rojstnega dne. Boš videla, na koncu bo še vse v redu, čeprav si nehala verjeti, da bi se tebi lahko zgodilo kaj lepega. Vsak enkrat pride na vrsto in tudi ti boš kmalu, boš videla. Srečno.

»Tonček 310«

Draga Tanja, zelo rad berem tvojo rubriko. Za skupno dobro, ko narišem avtomobilček za v merilu, ki utegne močno zanimati nas Slovence – naše je. Pa me zanima, bo slovensko gospodarstvo stopilo po mojih stopinjah k zlati sredini avtomobilske industrije v svetu. Hvala za razlago in oceno uspeha za inovativno svetovanje našim podjetnikom.

Vse pohvale za vaše delo. Zadeva je zelo zanimiva in vidim, da bodo vaše ideje padle na plodna tla. To se ne zgodi ne danes in ne jutri. Malo bo treba počakati in vaše ideje poslati še na kakšen naslov. Vsekakor vas čaka uspeh pri vašem delu, kar pomaga seveda tudi gospodarstvu, ampak saj veste, bodite vztrajni in nikakor ne obupajte. Lep pozdrav in srečno.

»Družinska sreča«

Vaši odgovori so prvo, kar pogledam v časopisu, in moram reči, da so polni toplih in spodbudnih besed. Tudi jaz se vam zopet oglašam. Še vedno živimo v zelo majhnem stanovanju, želja vseh treh je, da se odselimo. Stanje z možem se je izboljšalo. Začeli smo se pogovarjati in imamo se lepo. Kako kaže za naprej? Kaj pa sin, bova kdaj dedek in babica?

Draga moja, vesela sem za vas in hvala za pohvale. Družinska sreča se vam nadaljuje, brez skrbi. Otresli ste se bremen iz preteklosti in preobrazba, ki je sledila, vam je dala možnost bivanja. Normalnega in sproščenega bivanja. Sedaj ste na točki, ko lahko začnete graditi, graditi svoje upe in jih tudi doseči. V kartah vam vidim selitev, kar je možno že v tem letu. Finančno se vam vse izide, v bistvu še bolje, kot sicer pričakujete. Sin je obremenjen s tisočimi stvarmi. Vsako stvar najprej sprejme kot stres in si ne zaupa. V roku treh mesecev mu vidim lepa dogajanja v ljubezni, nato sledi panika in strah. Približno mesec dni pred osebnim praznovanjem pa umirjenost in začetek nečesa lepega. Seveda postanete babica, brez skrbi. Želim vam vse lepo.

»Odločitve«

Rada vas berem, saj ste zelo pozitivni. Prosim vas, če mi pogledate za sina, kako mu kaj kaže glede službe in ljubezni. Nič od tega nima, na trenutke me skrbi zanj. Si bo ustvaril družino in bo srečen?

Majhni otroci – male skrbi, večji otroci – velike skrbi. Kako je to res. Ne bodite v skrbeh. Sin dobi zelo kmalu službo, lahko že v tem mesecu. Ne verjame sam vase, želi si ljubezni, a ne upa narediti koraka naprej. Ko bo ljubezen prava, bo izginil ves strah. V roku dveh let si bo ustvaril družino. Srečen je, vendar se tega zaradi raznih strahov ne zaveda. Srečno.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / nedelja, 2. oktober 2022 / 08:18

Pripravljajo se na jubilejno leto

V Smučarskem klubu Alpetour se pripravljajo na praznovanje petdesete obletnice prvega tekmovanja za Pokal Loka, minuli konec tedna pa so gostili srečanje organizatorjev mednarodnih smučarskih tekmovan...

Objavljeno na isti dan


Tržič / ponedeljek, 21. junij 2010 / 07:00

Kopanje, zabava in še kaj

Letno kopališče Tržič bodo odprli ta teden. Cene bodo enake, nov pa je prostor za igro otrok in mladine.

Jesenice / ponedeljek, 21. junij 2010 / 07:00

Ljudska univerza se seli v Rondo

Jesenice - Ljudska univerza Jesenice se bo do septembra preselila v nove prostore v objekt Rondo. Kupili bodo 550 kvadratnih metrov poslovnih prostorov, za kar bodo odšteli 712 t...

Prosti čas / ponedeljek, 21. junij 2010 / 07:00

Čudoviti svet klobukov

Znani piknik s klobuki je bil v znamenju dvajsetletnice, piknik - pršutijada je navdušila, na festivalu prekmurske gibanice in šunke pa smo okušali tudi bograč.

Prosti čas / ponedeljek, 21. junij 2010 / 07:00

Povej, kaj sanjaš

»Danes sem imela spet zanimive sanje. Bila sem zopet v leseni stavbi, samo da je bil tokrat velik skedenj. Bili so veliki, svetli prostori, katere sem pometala. Približala se mi je ženska, s...

GG Plus / ponedeljek, 21. junij 2010 / 07:00

Vaš razgled