Uspešni boksarji BK Kranj: Denis Sedlarević, Tim Poljanec, Mihailo Savanović, Tilen Klavžar, Mitja Mirt, Andreja Bešter, Ana Naglič, Polona Kaplenik, ob njih pomočnik trenerja Marko Kern in trener Duško Čavić. (Foto: Gorazd Kavčič)

Odličja tudi za gorenjske boksarje

Kranj - Minuli konec tedna je v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v boksu za posameznike. Na njem so se izkazali tudi člani in članice BK Kranj, saj so se domov vrnili z osmimi medaljami.

V ženski članski konkurenci je v kategoriji do 57 kilogramov zlato medaljo osvojila Andreja Bešter, med člani pa je v kategoriji nad 91 kilogramov srebrno odličje dobil Mitja Mirt. Med mladinci je v kategoriji nad 91 kilogramov naslov prvaka osvojil Denis Sedlarević, v kategoriji do 64 kilogramov pa je bil drugi Tim Poljanec. Zlato medaljo med mladinkami do 81 kilogramov je osvojila Ana Naglič, srebrno v kategoriji do 75 kilogramov pa Polona Kaplenik. Med kadeti do 57 kilogramov je bil Tilen Klavžar drugi, med mlajšimi kadeti pa je bil v kategoriji do 54 kilogramov Mihailo Savanović drugi.

Poleg članov kranjskega kluba je v kategoriji članov do 60 kilogramov zlato odličje osvojil Gregor Debeljak z Dolenje vasi, sicer član BK Ljubljana.

Na prireditvi je Dejan Zavec podaril rokavice s podpisom, izkupiček od dražbe pa je prejelo Koroško društvo za cerebralno paralizo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Zanimivosti / četrtek, 22. julij 2021 / 16:05

V paradi z napisom Slovenija

Pavel Hudobivnik je obudil spomin na leto 1991, ko se je s skupino gorenjskih gasilcev udeležil srečanja gasilcev Evrope v Brunecku. To je bilo še pred dnevom razglasitve samostojne Slovenije in ostal...

Objavljeno na isti dan


Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Andreja žanje uspehe

Devetnajstletna Besničanka Andreja Starman na frajtonarco igra šele nekaj let, a je v tem času prejela že nekaj nagrad, tudi zunaj meja Slovenije.

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Naj dan v Predosljah

"Želeli smo oživiti krajevni praznik in pokazati, kaj vse lahko na vasi počnemo," je povedal predsednik Krajevne skupnosti Predoslje Danilo Šenk.

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Dolgčas nam pa res ni

Na obisku pri stanovalcih Doma upokojencev Kranj.

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Nove markacije na Mojstrovko

Avgusta je bila dvodnevna zvezna akcija Komisije za pota pri Planinski zvezi Slovenije (PZS), v ekipi je bila tehnična skupina sedmih kranjskih markacistov. Popravili so pot na Mojstrovko, goro, ki...

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Mamut na Kokrici tarča vandalizma

Skulptura mamuta v krožišču na Kokrici je bila v dobrem mesecu že tretjič tarča vandalizma.