Tudi preteklo nedeljo je bilo novo parkirišče za avtodome popolnoma zasedeno.

Uredili parkirišče za avtodome

Kranjska Gora - Tik pred prazniki so v Kranjski Gori pod žičnicami uredili tudi parkirišče za avtodome. Zemljišče zanj je prispevala občina, območje, na katerem je prostora za približno petdeset avtodomov, pa so uredili kranjskogorski žičničarji: postavili so priključke za elektriko, vodo in odtoke za stranišča. Cena enodnevne uporabe parkirišča je deset evrov.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Razvedrilo / petek, 24. julij 2015 / 10:51

Počitnice na grškem otoku Hios

V družbi Gorenjskega glasa se je konec junija na dopust na grški otok Hios, ki leži v Egejskem morju, odpravila ravno prav velika skupina, da so se znotraj nje stkala prijetna poznanstva.

Objavljeno na isti dan


Tržič / petek, 5. september 2008 / 07:00

Tržič je povezan s čevljarji

Danes odpirajo razstavo tržiških čevljarjev, igralci pa bodo uprizorili cehovski običaj "frejšpreh`nga". V nedeljo bo že enainštirideseti Šuštarski sejem.

GG Plus / petek, 5. september 2008 / 07:00

Sedmica: Blišč in beda družbene resničnosti

Letnih olimpijskih iger je konec, slovenski športniki in z njimi Slovenija so poželi velik uspeh in svet se vrti naprej. Z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi ter navadami.

Prosti čas / petek, 5. september 2008 / 07:00

Katrinas praznujejo

V sklopu prireditev Pisana Loka 2008 je avgusta na Mestnem trgu v Škofji Loki nastopila tudi zasedba Katrinas. Trojček letos praznuje dvajsetletnico delovanja.

Prosti čas / petek, 5. september 2008 / 07:00

Zmage v tuje roke

Desetletnico so proslavljali kranjski golfisti, tržiške igre brez meja pa so bile ravno tako že desete po vrsti. Golf (v netekmovalni obliki) ni namenjen le druženju in sklepanju poslov, je tudi dobra...

GG Plus / petek, 5. september 2008 / 07:00

S Trubarjem v šolo

Šola se je spet začela, kakor vsako leto. Ker pa je letos Trubarjevo leto, morda ne bo odveč, če preberemo nekaj odlomkov iz njegovega pisanja o šoli in šolskih oblasteh, učencih in učiteljih, skrbnih...