Kriminal

Zaloten pri kraji denarnice

Kranj - Kranjski policisti obravnavajo primer drzne tatvine. V sredo nekaj pred 19. uro so jih obvestili, da je neznani moški vstopil v stanovanje v Kranju in odtujil denarnico. Pri tem ga je zalotila 47-letna lastnica, nakar je tat z denarnico stekel iz stanovanja. Med begom je vzel denar (bilo ga je za deset evrov), denarnico pa odvrgel. Policisti poizvedujejo za moškim, starim okoli štirideset let, krajših temnih las in temnejše polti. Oblečen je bil v črno majico in hlače olivne barve. Okoli vratu je imel zlato verižico.

Pobrali denar

Domžale - V noči na sredo so neznani vlomilci iz poslovnih prostorov v Domžalah odnesli denar. Lastnika so oškodovali za okoli tisoč evrov.

Iskali nakit

Medvode - V okolici Medvod so neznani storilci v sredo dopoldne vlomili v stanovanjsko hišo. S seboj so odnesli nakit. Lastnika so oškodovali za okoli 3500 evrov.

Zlatnino in prenosnik

Kranj - Pred dnevi so neznani storilci vlomili v stanovanjsko hišo v Kranju. Obrnili so jo na glavo, nato pa odnesli prenosni računalnik in nekaj zlatnine.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranj / sobota, 20. junij 2015 / 07:00

Kranjske izkušnje za Nizozemce

Kranj – Fundacija Vincenca Drakslerja za odvisnike je ta teden gostila delegacijo poslovnežev in strokovnjakov s področja izobraževanja ter sindikata invalidov z Nizozemske. Obisk je organiziralo d...

Objavljeno na isti dan


Šport / petek, 4. januar 2008 / 07:00

Kranjčani prvič v novi dvorani

Kranj - Prejšnji teden se je nadaljevalo državno hokejsko prvenstvo. Vodilna ekipa Jesenice mladi je gostovala pri Slaviji in zmagala z 1 : 2, ekipa MK Bled je doma s 4 : 5 izgub...

Kronika / petek, 4. januar 2008 / 07:00

Petarde kot bombe

Policisti poizvedujejo, kje so nekateri kupili petarde, ki so povzročale podobne detonacije kot eksplozija manjše bombe.

Prosti čas / petek, 4. januar 2008 / 07:00

Nominator 283

Zadnje "civilno" prednovoletno srečanje na protokolarnem Brdu tik pred začetkom slovenskega predsedovanje EU v pravšnje imenitnem Gradu se je zgodilo ob jubileju, 15-letnici kranjske Hranilnice Lon.

Bled / petek, 4. januar 2008 / 07:00

Mojstri glasbe in petja na Bledu

Na novoletnem 17. gala koncertu na Bledu so nastopili orkester Camerata Labacensis in operni solisti Katarina Perger, Barbara Sorč, Andrej Debevec in Franc Javornik.

Zanimivosti / petek, 4. januar 2008 / 07:00

Lučo je zaščitni znak Lubnika

Koča na Lubniku, ki je s 1025 metri nad morjem le malo nad mejo greha, ima najmanj dve posebnosti - zabavne napise in Luča.