Prihaja Viktorija

Pozno jesenski program POP TV bo popestrila nova kolumbijska telenovela Viktorija (Victoria), ki na male zaslone prihaja v petek, 14. novembra, ob 17.05.

Victoria Santiesteban je ženska srednjih let, ki živi za svojo družino. Z možem Enriquejem Mendozo se pripravljata na praznovanje 25. obletnice poroke. Njun zakon je na videz srečen, toda za zaprtimi vrati življenje ni tako idilično. Paula, najstarejša hči, končuje študij prava in se veseli dela z očetom, ki ga zelo občuduje. Sin Santiago ima samo eno strast - glasbo, ki gre nekaterim družinskim članom včasih močno na živce. Najmlajša Mariana pa je uporniške narave in misli, da je nihče ne razume. Enrique posveča veliko časa delu, včasih pa je delo le izgovor, da se sestaja s svojo ljubico Tatiano. Dan pred praznovanjem 25. obletnice poroke Victorijina prijateljica Camila po naključju vidi Enriqueja s Tatiano in takoj ji postane jasno, da Enrique vara svojo ženo. Victoriji se po odkritju moževe nezvestobe sesuje svet.

Telenoveli Marina (Marina) in Zakleti biser (Tormenta En El Paraiso) ostajata na programu ob isti uri kot do sedaj (Marina ob 14.05 in Zakleti biser ob 15.55), Goreče maščevanje (Fuego En La Sangre) pa bodo lahko gledalke in gledalci od petka, 14. novembra, spremljali ob 18. uri.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kamnik / petek, 12. april 2019 / 12:41

Praznovanje bodo sklenili z Maistrovim pohodom

Kamnik – V Kamniku bodo pestro praznovanje občinskega praznika, ki z različnimi dogodki traja že od sredine marca, sklenili jutri, 13. aprila, s tradicionalnim, že 14. Maistrovim pohodom – po točka...

Objavljeno na isti dan


Avtomobilizem / torek, 11. november 2008 / 07:00

Obisk vulkanizerja

Ne glede na to, ali imamo zimske gume že nataknjene na platišča, je priporočljivo, da ob začetku uporabe obiščemo vulkanizersko delavnico in menjavo pnevmatik prepustimo strokovnjakom.

Avtomobilizem / torek, 11. november 2008 / 07:00

Posvečen cilj: Ohranitev prestola

Volkswagen postavlja na ceste šesto generacijo Golfa.

Prosti čas / torek, 11. november 2008 / 07:00

Prihaja Viktorija

Pozno jesenski program POP TV bo popestrila nova kolumbijska telenovela Viktorija (Victoria), ki na male zaslone prihaja v petek, 14. novembra, ob 17.05.

Kultura / torek, 11. november 2008 / 07:00

Berko v Železnikih in po svetu

V prenovljenem muzeju v Železnikih še do konca tedna najnovejša dela razstavlja slikar in grafik Berko.

Prosti čas / torek, 11. november 2008 / 07:00

Stefanovski premierno predstavil svoj novi album

Kitarski virtuoz Vlatko Stefanovski, sicer redni gost slovenskega glasbenega občinstva, je v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani premierno predstavil svoj novi bluesovski album...