Odgovor na odmev Rastislava Rastka Tepine

Joj, g. Tepina, se opravičujem, da sem se sploh oglasil po že dve leti trajajočem kriminaliziranju in diskvalifikaciji dimnikarjev s strani VCI.

Najbrž bi moral biti čisto tiho, ob tem, da me je g. Kristan osebno obtožil neznanja, kriminala, kraje, klanovstva, monopolizma itd. Saj sem samo dimnikar ali ne? In če »ozaveščeni predstavnik« blati vse dimnikarje v Sloveniji, mu je za slepo verjeti, ker je on tako rekel? G. Kristanu in njemu podobnim odgovarjam izključno zaradi svoje pravice do poštene obravnave in zato, ker v dveh letih niso upali imenovati nobenega slabega izvajalca ali dati javnosti na razpolago dokazila o slabem delu. Je lažje blatiti kar vse po vrsti, kajne?

 

Pričakujem vaš odgovor oz. mnenje, kakšne »težave« ima VCI s soočenjem z dimnikarji in predložitvijo dokazil in podatkov javnosti, o slabih izvajalcih. Tisti s čisto vestjo ponavadi takih težav nimajo.

 

Bojan Brenčič

Predsednik sekcije dimnikarjev OZS

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kultura / petek, 2. maj 2008 / 07:00

Veliko znanja in želja

Prejšnji četrtek so se v Avli Mestne občine Kranj predstavili učenci godalnega oddelka in orkestra Glasbene šole Kranj.

Objavljeno na isti dan


Kranj / sreda, 22. julij 2009 / 07:00

Bo kranjski župan poslanec ali direktor?

Kranj - Vse glasnejša so ugibanja, ali se kranjski župan Damijan Perne umika z mesta poslanca v parlamentu (tam zastopa poslansko skupino Zares), saj naj bi se, po neuradn...

Zanimivosti / sreda, 22. julij 2009 / 07:00

Anketa: Ohranjajo tradicijo klekljanja

Na Čipkarskih dnevih v Železnikih je tudi letos potekalo klekljarsko tekmovanje odraslih in otrok. Nekatere od njih smo vprašali, zakaj in kako dolgo že sukajo klekeljne.

Gospodarstvo / sreda, 22. julij 2009 / 07:00

Razprodaje izgubljajo pomen

Trgovci po novem ponujajo akcije in ugodnosti pred in med razprodajo, zato so te (tako menijo nekateri trgovci) izgubile pomen.

GG Plus / sreda, 22. julij 2009 / 07:00

Dopust preživijo v domu upokojencev

V času dopustov nekateri gorenjski domovi za upokojence starejšim osebam, ki rabijo stalno varstvo, nudijo možnost začasne namestitve.

GG Plus / sreda, 22. julij 2009 / 07:00

Pri osemdesetih igra tenis

"Tudi na stara leta je telesna aktivnost zelo pomembna," pravi Janez Vagner, upokojeni učitelj telovadbe s Pristave, ki pri 80 letih še vedno trikrat na teden igra tenis.