Baltič ni več trener blejskih odbojkarjev

Iz vodstva moštva ACH Volley so danes sporočili, da so prekinili sodelovanje z dosedanjim glavnim trenerjem ekipe Dragutinom Baltičem.

Bled - Kot vzrok so navedli nedosežen cilj v Ligi prvakov (uvrstitev v končnico), čeprav je bil ta objektivno dosegljiv. »Ker moštvo vstopa v najbolj pomembno obdobje sezone, ko mora ves čas in vso energijo usmeriti v maksimalno pripravo na vse tri končnice, to je zaključni turnir srednjeevropske lige prihodnji teden v Innsbrucku, zaključni turnir za pokal Slovenije v marcu in zaključek državnega prvenstva v aprilu, je vodstvo sklenilo izjemno pomembno vlogo glavnega trenerja zaupati dosedanjemu pomočniku Radovanu Gačiću,« je sporočil izvršni direktor Gregor Humerca. Novi glavni trener bo svojo vlogo prevzel že danes, kondicijski trener in fizioterapevt ekipe pa še naprej ostaja še Marko Šercer. V prihodnjih dneh bo ekipa dobila tudi novega pomočnika glavnega trenerja, predsednik UO kluba Rasto Oderlap pa je potrdil, da so v teh dneh že podpisali štiriletno pogodbo z enim najboljših liberov v Evropi Sebastijanom Škorcem.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / sobota, 16. julij 2011 / 07:00

Prenovljene spletne strani podjetja Prefa

Kranj - Avstrijsko podjetje Prefa, ki se je v zadnjih 60 letih uveljavilo z razvojem, proizvodnjo in trženjem strešnih in fasadnih sistemov iz aluminija, je v začetku meseca pred...

Objavljeno na isti dan


Šport / petek, 22. februar 2008 / 07:00

Baltič ni več trener blejskih odbojkarjev

Iz vodstva moštva ACH Volley so danes sporočili, da so prekinili sodelovanje z dosedanjim glavnim trenerjem ekipe Dragutinom Baltičem.

GG Plus / petek, 22. februar 2008 / 07:00

Po gradu smo se otroci vozili s kolesi

Franc Kersnik z Brda pri Lukovici, najstarejši še živeči vnuk pisatelja Janka Kersnika in lastnik gradu Brdo, jutri praznuje svoj devetdeseti rojstni dan.

GG Plus / petek, 22. februar 2008 / 07:00

Ni se nam več treba boriti golih rok

Obrambni minister Karl Erjavec te dni v okviru predsedovanja Slovenije Evropski uniji na Brdu gosti kolege ministre evropskih držav.

Splošno / petek, 22. februar 2008 / 07:00

Vprašanja in pobude

(Iz gradiva za sejo občinskega sveta)

GG Plus / petek, 22. februar 2008 / 07:00

Tako na Kosovu kot na Koroškem

Zdi se, da si v tem težkem času za Srbe med Slovenci skoraj nihče ne postavlja vprašanja (vsaj na glas ne), ki je več kot na mestu: jim lahko ob izgubi Kosova pomagamo še drugače, kot da jim (s figo v...