Brigita Šuler (Foto: arhiv GG)

Emo bo videla Brigita Šuler

Skladba EO EO v izvedbi skupine Zaka` pa ne, ki je bila izbrana za sodelovanje v izborih za Emo 08, je kršila pravila javnega razpisa Ema 08, in sicer v točki, ki prepoveduje javno objavo in/ali predvajanje pesmi pred zaključkom prireditve Ema 08. Omenjena skladba je bila predvajana na javnih lokalnih televizijskih postajah. Zaradi te kršitve so skladbo diskvalificirali in ne bo sodelovala na izborih Ema 08. V skladu s pravili bo prva s seznama rezerv, skladba Samara v izvedbi Brigite Šuler.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / petek, 24. maj 2019 / 22:35

Osem kmetij prejelo znak kakovosti

Na razstavi Dobrote slovenskih kmetij na Ptuju je najvišje priznanje, znak kakovosti, prejelo tudi osem kmetij s širšega gorenjskega območja.

Objavljeno na isti dan


Kamnik / sreda, 30. julij 2014 / 11:29

Iskanje alpinistov neuspešno

Kamniška alpinista Aleš Holc in Peter Mežnar ostajata pogrešana v kitajskem pogorju. Planinska zveza je reševalno akcijo zaključila.

Jesenice / sreda, 30. julij 2014 / 11:28

Za izbris do devet tisoč evrov

Na Upravni enoti Jesenice so doslej prejeli 163 zahtevkov izbrisanih za odškodnino. Odškodnina v povprečju znaša nekaj manj kot pet tisoč evrov.

Tržič / sreda, 30. julij 2014 / 11:27

Denar za veteranske organizacije

Občina Tržič bo veteranskim organizacijam namenila tri tisoč evrov za organizacijo prireditev občinskega pomena, družabnih in drugih oblik društvenih dejavnosti ter skrbi za člane.

Zanimivosti / sreda, 30. julij 2014 / 11:27

Primorca presenečena nad gorenjsko breskvijo

Mlaka pri Kranju – »Ko je mož Jože lani praznoval sedemdesetletnico, sta bila med povabljenimi na praznovanju tudi Primorca, ki nista mogla verjeti, da breskev na Gorenjskem tako dobro uspeva,« je...

Kamnik / sreda, 30. julij 2014 / 11:26

Spomin na prva ustreljena partizana v Kamniku

Kamnik – Združenje borcev za vrednote NOB Kamnik je v soboto ob spomeniku pri Titanovi brvi pripravilo slovesnost v spomin na dogodke, ki so se na tem koncu Kamnika odvijali 27. julija 1941. Na ta...