Tako smučarji kot deskarji so navdušili z atraktivnimi skoki v akumulacijsko jezero.

Na smučišču so skakali v jezero

Na akumulacijskem jezeru na Starem vrhu so pripravili atraktivno tekmo Big air extreme v skokih s smučmi in snežnimi deskami.

Stari vrh – Trinajst akrobatskih smučarjev in štirinajst deskarjev se je minulo nedeljo pomerilo na res atraktivnem tekmovanju, ki so ga člani kluba Slammer pripravili na akumulacijskem jezeru Smučarsko turističnega centra Stari vrh nad Škofjo Loko. Čeprav zrak in voda nista imela prav poletnih temperatur, so tako nastopajoči kot številni gledalci uživali v prelepem sončnem vremenu in atraktivnih skokih. Vsi tekmovalci jih sicer niso izvedli po svojih željah, vendar pa na koncu k sreči ni bilo poškodovanih. Se je pa zato zmage med smučarji veselil komaj 15-letni Nejc Dimnik, ki je odlično izvedel kork 720 ter premagal drugouvrščenega Bora Vošnjaka (oba ASK Slammer). Odlično se je odrezala tudi naša sicer najboljša akrobatska smučarka Nina Bednarik iz Škofje Loke (ASK Slammer), ki se ji je kot edini predstavnici nežnejšega spola uspelo uvrstiti v finale osmih najboljših, na koncu pa je osvojila tretje mesto.

Prav tako kot smučarji so atraktivno drsenje po skakalnici in skoke predstavili tudi deskarji. Odlično izveden rodeo 720 je prinesel zmago Dragu Savatiču (ASK Slammer), ki je na koncu ugnal tudi drugo uvrščenega Jakoba Pavlija (Easy riders) in Marka Ferlana (Ado OO), ki je osvojil tretje mesto.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Radovljica / petek, 18. maj 2007 / 07:00

Turistični vodnik še v angleškem jeziku

Radovljica - Linhartova dvorana Radovljica, ki opravlja tudi naloge lokalne turistične organizacije (LTO), je v petek na srednji gostinski in turistični šoli skupaj z di...

Objavljeno na isti dan


Kultura / četrtek, 1. december 2011 / 07:00

Donatorji pomembni za muzej

V petek so v Plesni dvorani Radovljiške graščine predstavili nove donacije Mestnemu muzeju Radovljica in ob tej priložnosti podelili zahvali največjima donatorjema za zapuščino skladatelja Uroša Kreka...

Prosti čas / četrtek, 1. december 2011 / 07:00

Razmigajmo možgane

Brain Gym oziroma telovadba za možgane je učna metoda s šestindvajsetimi specializiranimi vajami, ki izboljšujejo koncentracijo, organizacijo in komunikacijo.

Gospodarstvo / četrtek, 1. december 2011 / 07:00

Mladi izumitelj patentiral elektrarno

Nejc Oder iz Sela pri Vodicah je pri šestnajstih letih izumil minielektrarno s termovoltaičnim sistemom, a gre le za prvi prototip z dolgega seznama inovativnih idej, ki jih razvija.

Prosti čas / četrtek, 1. december 2011 / 07:00

Festival, ki združuje

Od četrtka do sobote je v Kranju potekal 1. mednarodni festival bosansko-hercegovskih kulturnih društev, kjer so uspešno predstavili kulturne dosežke različnih etničnih skupin.

Šport / četrtek, 1. december 2011 / 07:00

Črni Panterji si želijo tudi v tujino

Člani Športnega društva Črni panter pod vodstvom Anžeta Cofa uspešno vihtijo pesti in brcajo tudi na mednarodnih tekmovanjih. Zadnje tekmovanje, ki so se udeležili, je bilo Slovenija Open v Zagor...