Priznanje Čadežu in biotehniški šoli
Visoko, Strahinj - Na Pomurskem sejmu v Gornji Radgoni so v okviru priprav na kmetijsko živilski sejem ocenjevali že tudi mleko in meso ter mesne in mlečne izdelke. Na ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov je sodelovalo 41 podjetij iz treh držav s 317 izdelki, njihove izdelke je ocenjevala komisija pod vodstvom prof. dr. Borisa Žlendra z Biotehniške fakultete. Mesarstvo Anton Čadež z Visokega je dobilo zlato medaljo za gorenjski želodec s kašo in za domačo gorenjsko zaseko, srebrno medaljo pa za prešano mesnato slanino, budjolo, kranjsko klobaso in za dimljeno domačo šunko v ovoju. Na ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov je osemnajst podjetij iz štirih držav dalo skupno 159 izdelkov, ki jih je ocenila komisija pod vodstvom prof. dr. Bogdana Perka z Biotehniške fakultete. Srednja biotehniška šola Kranj je dobila veliko zlato medaljo za mascarpone in bronasto medaljo za polnomastno skuto.