Adam in Eva z napako

Tokrat že šestič, v Cankarjevem domu, 17. maja 2007.

Na šesti finalni prireditvi Adam in Eva z napako bodo znova razglasili najbolj simpatičnega Slovenca ali Slovenko po izboru gledalk in gledalcev in slovenskih medijev za leto 2007.

V letošnji sezoni sta na TV Paprika Mark in Ajša gostila soproga ljubljanskega župana Mijo Janković, odličnega psihiatra dr. Andreja Marušiča, ki v prostem času rad poprime za kitaro, voditeljici in novinarki Petro Kerčmar in Katarino Stojanović, najprepoznavnejši glas Formule 1, Mirana Ališiča, žlahtno komedijantko Polono Vetrih, fotografa Arneja Hodaliča, nogometaša Saša Udoviča, samozavestno altistko Miriam Kalin, enega najboljših slovenskih igralcev Igorja Samobora, Vesno Melanšek, ki je v lastni stiski ponudila roko mnogim staršem avtističnih otrok in ob tem ostala vedra in polna optimizma, deloholika in resnicoljubneža Saša Pečeta, dr. Sanjo Rozman, ki se ukvarja s poklicno rehabilitacijo, svoj prosti čas pa namenja zdravljenju nekemičnih zasvojenosti, Ministra za šolstvo in šport, Milana Zvera, fotoreportinjo Polono Pirc, cinika s pravo mero humorja, novopečenega očka, kolumnista in še mnogo več, Marka Crnkoviča, urednico Gordano Sredojević – Gogo, človeka, ki v prostem času izdeluje harmonike in je predstojnik klinike za hipertenzijo, dr. Roka Acceto, žensko, ki se več kot odlično znajde v moškem svetu, direktorico IEDC - poslovne šole Bled, prof. dr. Danica Purg in pa mladega umetnika, ki navdušuje tudi s svojo osebnostjo, slikarja Gašperja Jemca.

V finalni izbor so se prebili Polona Pirc, Marko Crnkovič, Sašo Peče, Sašo Udovič, Katarina Stojanovič, Polona Vetrih, Petra Kerčmar, Andrej Marušič, Mija Janković, Milan Zver, Gašper Jemec, Danica Purg, Vesna Melanšek, Gordana Sredojević - Goga in Arne Hodalič. Kdo med njimi pa bo postal najbolj Simpatičen oziroma Simpatična, pa bomo videli 17. maja zvečer v Cankarjevem domu.

 

 

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kronika / četrtek, 23. julij 2015 / 13:49

Po tragedijah številne kritike

Po zadnjih tragedijah na slovenskih cestah se je plaz kritik vsul na Agencijo za varnost cestnega prometa, kjer so že pripravili 18 natančno razdelanih ukrepov za izboljšanje prometne varnosti.

Objavljeno na isti dan


Kultura / torek, 18. november 2014 / 17:42

Šest naključij za eno zgodbo

Spletni portal Youtube je bogatejši za spletno serijo Naključja. Mladi kranjski filmski in odrski ustvarjalci bodo pet delov serije na koncu združili v film. Vsak torek na spletu en del, danes že tret...

Kultura / torek, 18. november 2014 / 16:45

Šest tekmovalnih predstav

Ob predstavah v tekmovalnem delu na letošnjih Čufarjevih dnevih pester tudi spremljevalni program.

Šport / torek, 18. november 2014 / 15:48

Calcitu visoka zmaga

Kamnik – Odbojkarice kamniškega Calcit Volleyballa so na poraz proti Crveni zvezdi v drugem krogu srednjeevropskega pokala (CEV) v sobotnem obračunu s Sparkasse Celovcem odgovorile na najboljši mož...

Nasveti / torek, 18. november 2014 / 13:32

Tudi brez mesa je lahko okusno

Rdeče zelje velja za zdravo in okusno zelenjavo, ki s svojo močno barvo nedvomno popestri naše krožnike. Meni osebno je najljubše dušeno z jabolki, družbo pa mu delajo kuhani skutni štruklji.

Gorenjska / torek, 18. november 2014 / 13:26

Za zdrave ritke

V društvu Ekologi brez meja želijo spodbuditi uporabo pralnih plenic.