Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Novice, ki vas bodo dosegle, vas bodo mogoče neprijetno presenetile, toda po drugi strani vas bodo tudi spodbudile k akciji in dejanjem. Ne glede na to, ali imate načrt ali ne, za trenutek sedite in premislite, kako naprej.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Planeti bodo naklonjeni izpolnitvi ene od vaših želja. Ne glede na to, ali gre za življenjsko željo ali pa samo za željo manjšega obsega, vam bo nekdo stal ob strani, ko boste delali in dosegali izpolnitev. Pogumni boste v ljubezni.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Nekaj, kar se že dolgo kuha v vas, bo prišlo na dan. Dovolite svoji jezi in temnim občutkom na plan, saj vas bodo drugače popolnoma preplavili in vam omejili presojo. Tudi vam je dovoljeno, da se postavite zase. Presenečenje.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kaj neki ste skrivali v svoji notranjosti in svoji podzavesti? Vse, kar ste zadržali zase, vas bo nenadoma začelo neznosno bremeniti in vam oteževati vsakdan tako zelo, da se bo poznalo na vašem fizičnem in mentalnem zdravju. Poskrbite zase.

Lev (23. 7.–23. 8.)

V vaši bližini se ob zgodila drama, ki vam bo odkrila nekatere stvari o ljudeh v vaši bližini, predvsem pa bo razkrila namene, ki vam doslej niso bili jasni. Verjetno boste morali postaviti meje v svoji okolici, drugače ne bo šlo.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Druženje je nepogrešljiv del veselega decembra in vi ga boste seveda deležni v veliki meri. Počutili se boste razkošno in svojih čustev ne boste skrivali pred nikomer. Pazljivo, ker lahko o sebi in svojih občutkih preveč poveste ljudem, ki vam niso ravno pri srcu.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

V kakršnekoli debate se boste v prihodnjih dneh zapletli, nikoli ne pozabite, da so besede močno orožje in da nekaterih izrečenih stvari nikoli več ne morete vzeti nazaj. Bolj vas bosta zanimali zabava in sprostitev kot pa delo … Uživajte!

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Trenutni časi so naklonjeni delu na sebi. Čas je, da si priznate in oprostite ter zlasti da pokažete sočutje do sebe, do svoje notranjosti in vsega tistega, kar ste doslej v veliki meri zatirali in zavračali. Konec tedna bo zanimiv.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Zdaj je pravi trenutek, da se posvetite tistim nesoglasjem, ki so tlela pod površjem v vaši partnerski zvezi. Mogoče se bo malce iskrilo, mogoče bo tudi malce zagorelo, toda na koncu bo izkupiček za zvezo tako velik, da boste hvaležni.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Ostanite kar najbolj prizemljeni, ko boste razčiščevali manjše spore. Če imate okoli sebe neporavnane zadeve, bodo najverjetneje izbruhnile v vsej svoji moči, ne gre pa za nič večjega. Ob tem ne pozabite, da so energije precej vroče.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Zadeve v partnerskih zvezah se segrevajo in še posebno je lahko vroče v svežih zvezah. Slaba stran tega je, da se boste v želji po ugajanju preveč trudili in razdajali, kar pomeni, da boste preveč energije namenili drugim.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Zdaj pa le izpustite na plan vse tiste frustracije in nezadovoljstva, ki so se v vas nabirala že nekaj časa in ste jih na vse načine skušali zadržati v sebi. Ne bojte se izpustiti nekaj pare na plan, saj imate pravico do svojega mnenja, pa naj bo kakršnokoli.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / sobota, 15. julij 2017 / 15:58

Na Brniku za petino več potnikov

Na ljubljanskem letališču so v prvi polovici leta zabeležili izrazito rast prometa.

Objavljeno na isti dan


Bohinj / petek, 29. junij 2007 / 07:00

Slovenci po svetu v Bohinju in Šentvidu

Bohinj, Šentvid - Z dopoldansko mašo v cerkvi v Bohinjski Bistrici se bo v nedeljo, 1. julija, začelo že 51. srečanje Slovencev iz domovine in tujine Srečanje v moj...

Kranjska Gora / petek, 29. junij 2007 / 07:00

Častni občan bo Stanko Košir

Kranjska Gora - Častni občan Občine Kranjska Gora bo postal Stanko Košir iz Gozd Martuljka. Priznanji občine bosta prejela Janko Ažman iz Mojstrane in Janez Dovž...

Splošno / petek, 29. junij 2007 / 07:00

Odbojka na mivki

Na Klubu študentov Kranj smo v sredini junija začeli s serijo turnirjev v odbojki na mivki, ki se bodo odvijali v športnem centru Protenex (Šenčur pri Kranju). Če ste zamudili uvodni turnir,...

Splošno / petek, 29. junij 2007 / 07:00

Komentar: Večjezičnost v evropskem merilu

Po zaslugi različnih življenjskih razmer in samih interesov ljudstev ter v največji meri zaradi prevladujoče motivacije, ki jo je imel vsak posameznik tako kot tudi celotna populacija – preživeti –...

Kranj / petek, 29. junij 2007 / 07:00

Rekreatur bo letos številnejši

Za Rekreatur - ekipno kolesarjenje po Sloveniji - je prijavljenih že 15 ekip. Potekal bo od 23. do 26. avgusta.