Začenja se novi sklop delavnic Kuham domače
Begunje – Razvojna agencija Zgornje Gorenjske ta teden začenja letošnji sklop priljubljenih kuharskih delavnic Kuham domače, za začetek v občinah Radovljica in Kranjska Gora. Delavnice bodo letos izvajali v sodelovanju s kuharskima mojstroma: Alešem Tavčarjem (Gostišče Draga) in Dejanom Trkuljo (Triangel Boutique Hotel Gozd - Martuljek), seveda ob sodelovanju lokalnih dobaviteljev. Prva delavnica bo v sredo, 9. marca, ob 17. uri, ko bo Aleš Tavčar pokazal, kako pripraviti divjačino in polento iz trdinke. Udeležba bo že mogoča v živo, a je število mest omejeno, zato imajo pri prijavah prednost občani občine, v kateri poteka delavnica. Delavnice bo še vedno mogoče spremljati tudi po spletu. Do poletja bodo pripravili še dve delavnici v Dragi ter pet v Gozdu - Martuljku, kjer bo prva 22. marca, kmalu pa tudi na Bledu, v Gorjah in na Jesenicah.