Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Neka zadeva se ne bo razrešila po vašem načrtu. Seveda pa vam to ne sme vzeti poguma. Še pred koncem tedna vas bo prešinila ideja in nič vas ne bo ustavilo pri njenem uresničevanju. Nekdo bo pri vas iskal pomoč in ne boste ga mogli zavrniti.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Vsega, kar slišite, ne smete verjeti, saj vsi ljudje niso iskreni in njihovi nameni niso prijateljski. V delovnem krogu boste za nekaj dni izpregli, saj boste potrebovali počitek in malo več časa za svoje domače, ki vas pogrešajo in potrebujejo.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Več je malo in malo je lahko več. Materialne stvari vam že dolgo ne pomenijo toliko kot drugim. Duhovna rast vedno ponudi drugačno razmišljanje in temu primerne so potem tudi posledice dejanj. Čaka vas kar nekaj lepih presenečenj.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V teh dneh si boste večkrat zaželeli, da bi se ustavil čas. Kajti prav vse se vam bo dogajalo tako, kot si boste ustvarili v mislih. Na vseh pomembnih področjih vas čakajo uspehi in tega ne bo kar tako hitro konec. Dobre novice.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Zaradi dobre novice se boste nalezli dobre volje v domačem okolju. Nekoliko slabše vzdušje na delovnem mestu vam ne bo pokvarilo dobrih dni, saj boste tudi tam zdaj našli razlog za veselje. Priložnost za povišico se vam nasmiha v kratkem.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Na vse pretege se boste trudili, da bi vam končno ostalo malo prostega časa. Ob koncu tedna vam to tudi uspe. S svojo pozitivno energijo boste ljudi iz domačega okolja potegnili v svoj brezskrbni ritem. Prijetno druženje je nadvse pomembno.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Zelo težko vam je izstopiti iz ustaljenih okvirjev, ampak tokrat drugega izhoda ne boste imeli. Očitek, ki ga boste dobili pri ljubljeni osebi, vam ne bo šel iz glave. Prihaja čas za korenite spremembe, ki jim ne boste ušli.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Najbolje se znajdete na domačem ozemlju in novosti le s težavo sprejemate. Pred vami so naloge in večji projekti, ki bodo obsegali vse to, čemur se izogibate. Na koncu boste spoznali, da so bili vsi vaši strahovi popolnoma neutemeljeni.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Vse se bo dogajalo z razlogom in niti najmanjše malenkosti ne boste prepustili naključju. V ljubezni boste previdnejši in ne boste obljubljali stvari, ki jih kasneje ne bi mogli izvesti. Pri partnerju si boste točke pridobili z ustrežljivostjo.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Ljubezen vam pomeni vedno več, zato se boste z lahkoto predali romantiki in lepim stvarem. Na obzorju vas ne čaka nič negativnega, samo sonce in mirna plovba. Poslovno boste kmalu stali pred izzivom in ne boste predolgo čakali.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Za nekaj časa boste obmirovali, saj boste morali tehtno premisliti o različnih možnostih, ki se vam bodo ponujale. Nasveti bodo sicer dobrodošli, ampak na koncu ste samo vi tisti, ki boste sprejeli odločitev. Vse bo tako, da bo dobro.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Ko že mislite, da se vam je končno vse razpletlo, se pojavi nova zanka. Ne delajte si prevelikih skrbi, saj se bo tudi tokrat vse rešilo v vašo korist. Na čustvenem področju vas čakajo novosti in na trenutke se ne boste zavedali resničnosti.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / sobota, 16. junij 2007 / 07:00

Župan izročil ključe avta

Župan Tomaž Tom Mencinger je Domu upokojencev dr. Franceta Berglja v trajno uporabo predal osebni avto Polo za izvajanje pomoči na domu.

Objavljeno na isti dan


Kronika / sreda, 11. marec 2009 / 07:00

Veliko dela, malo policistov

Slovenski policisti so lani sicer obravnavali nekaj manj kaznivih dejanj kot predlani, zato pa so imeli prvo polovico leta precej dodatnega dela z varovanjem številnih srečanj ob predsedovanju Sloveni...

Gospodarstvo / sreda, 11. marec 2009 / 07:00

Zaskrbljeni delavci Tosame

Delavci nasprotujejo načrtom lastnika, ki namerava k Tosami pripojiti svoje zadolženo podjetje, a ta zagotavlja, da načrtuje le razvoj in boljšo prihodnost.

Tržič / sreda, 11. marec 2009 / 07:00

Prva vračila za telefonijo

Upravičencem iz KS Tržič-mesto so že povrnili del vlaganj v telekomunikacijsko omrežje. Občina nadaljuje postopke tudi za druge krajevne skupnosti.

Bohinj / sreda, 11. marec 2009 / 07:00

Za sanacijo plazu bo treba veliko denarja

Bohinj - Za trajno sanacijo plazu Kuharica, ki je povsem uničil eno od hiš v Srednji vasi, naj bi poskrbelo Ministrstvo za okolje in prostor. Občinski svetniki so na zadnji seji...

Radovljica / sreda, 11. marec 2009 / 07:00

O vlogi sodnikov in e-pravosodju

Podpredsednica Evropskega parlamenta Diane Wallis in minister za pravosodje Aleš Zalar sta se v Radovljici srečala z gorenjskimi sodniki.