Petra Novak iz Besnice je praznovala okroglih trideset let.

Pogumno v novo desetletje

Jubilejni rojstni dan, okroglih trideset let, je letošnje poletje praznovala Petra Novak iz Besnice. Simpatično Petro krasi sočutje do vseh živih bitij, vsakomur vedno rada priskoči na pomoč, ko je to potrebno. Je ljubiteljica narave ter vsega, kar je povezano z njo, tako razgledov z gora kot morskih lepot. Zaradi posebnih medicinskih okoliščin, v katere smo vpeti, je praznovanje jubileja potekalo v ožjem krogu domačih in prijateljev. Seveda ni manjkalo pozitivnih želja, veselja in kulinaričnih dobrot, pri vstopu v novo desetletje njenega življenja pa so ji prav vsi zaželeli vse najboljše – naj tako prijazna, aktivna in dobrosrčna ostane še naprej.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / torek, 24. maj 2011 / 07:00

Triglavani še v Stožice

Nogometaši Triglava Gorenjske so po zmagi z Gorico krog pred koncem prvenstva napredovali na osmo mesto, ki zagotavlja obstanek v ligi.

Objavljeno na isti dan


Škofja Loka / sreda, 8. julij 2015 / 15:13

Odprli čistilno napravo

Končano je poskusno obratovanje obnovljene centralne čistilne naprave na Suhi, najdražjega od objektov v sistemu odvajanja in čiščenja odpadnih voda na območju občine Škofja Loka.

Radovljica / sreda, 8. julij 2015 / 15:02

Nevihta s točo

Radovljica – Okoli enih se je nad Radovljico razbesnela kratka, a silovita nevihta s točo. Kljub temu, da so bile posamezne ledene krogle celo v velikosti češnje, ni videti, da bi povzročile posebn...

Medvode / sreda, 8. julij 2015 / 14:39

V Medvodah šest nagrajencev

Na slavnostni seji občinskega sveta Občine Medvode so podelili dve medalji in štiri plakete.

Gorenja vas-Poljane / sreda, 8. julij 2015 / 14:37

Naveličana »šare« na svojem travniku

Vejevje in drugi ostanki polomljenega drevja že skoraj leto in pol trohnijo na travniku Ane Eržen s Sovodnja, kamor so jih odložili po lanskem žledolomu in na to očitno povsem pozabili.

Slovenija / sreda, 8. julij 2015 / 14:36

Višarje združujejo tri narode

V soboto je bilo na Višarjah tradicionalno romanje treh dežel, tokrat v organizaciji videmske nadškofije.