Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Počasi in previdno se bo vse skupaj začelo sestavljati nazaj. Projekti, ki so se morali ustaviti, bodo kmalu prišli v ospredje in čaka vas kar nekaj dela. Ničesar se ne boste ustrašili, zavihali boste rokave in se podali naprej z vso delovno vnemo.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Le še malo časa je treba in znova se boste znašli na starih tirih. K sreči imate že do popolnosti izdelan načrt, zato vas nobena zadeva ne more presenetiti. Seveda se bodo zgodile tudi stvari, ki niso v načrtu, a čisto vse boste izpeljali dobro.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Ker vedno bolj upoštevate svoj notranji glas, vam bo zopet uspelo nekaj na videz nemogočega. Kot ste se naučili ustaviti še pravi čas, tako tudi veste, kdaj morate iti s polno paro naprej. Seveda je vsaka stvar za nekaj dobra, tudi zdaj bo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nekateri vas bodo razočarali in za seboj pustili grenek priokus prijateljstva, ki to v resnici ni bilo. Drugi pa vas bodo prijetno presenetili do take mere, da boste še nekaj časa ostali brez besed. Na čustvenem področju se obetajo lepe spremembe.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Ker so se razmere končno začele umirjati, boste tudi vi začeli normalno dihati in premišljevati, kaj vse vas čaka in kaj vse morate narediti. Samo od vas bo odvisno, katerim stvarem boste dali prednost – ljubezni ali poslovnim zadevam.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Zadnje čase vse preveč odgovornosti prelagate nase. Niste sami, zato tudi težave niso samo vaše. Naučiti se boste morali delo razporediti med druge in sprejeti vso pomoč, ki vam jo ponujajo, a jo spregledate. Namerno ali pa ne.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Nenaden materialni strošek vas bo presenetil, a kmalu boste spoznali, kaj je res tisto, kar je največ vredno. Dneve boste preživljali na malce drugačen način. Zamenjava rutine bo v vaše družinsko življenje prinesla polno dobre volje.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Čaka vas situacija, v kateri ne boste imeli na voljo veliko časa za razmišljanje. Odločiti se boste morali v tistem trenutku. Vodila vas bo želja po uspehu, zato niti malo ne boste omahovali. Končno prihajate do točke, ko se boste lahko izkazali.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Spraševali se boste, kako povečati svojo učinkovitost. Energija, ki vas je zapuščala ravno v najpomembnejših trenutkih, bo zopet udarila iz vas in poskrbeli boste, da dokončate vse, kar ste imeli v mislih. Veseli boste.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

V želji po druženju boste malce pozabili na omejitve, ki si jih postavljate sami, in preživeli kar nekaj časa z ljudmi, ki jih dolgo niste videli. Beseda bo dala besedo in ne da bi se dobro zavedali, sprejmete pomembne odločitve.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Izzivi, ki so pred vami, vam ponujajo precej novih priložnosti, zato kar pogumno stopajte po tej poti naprej. Če boste sledili sami sebi, ne boste razočarani. Razmislite, ali se splača upoštevati vse nasvete drugih ljudi.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Sčasoma boste prišli do določenih spoznanj, na primer kaj je res tisto, kar vam sprošča slabo voljo in nemir. Naredili boste vse, da take stvari umaknete iz svojega življenja. Vi sami usmerjate svojo prihodnost – in ne tisti, ki so okoli vas.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / torek, 14. junij 2011 / 07:00

S palico do sonca

V Komendi smo lahko spet spremljali zanimivo prireditev, ki so jo poimenovali S palico do Sonca.

Objavljeno na isti dan


Gospodarstvo / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Pridite pogledat in poslušat

Hribarjev bršljan se je povzpel do vrha hrasta, v času cvetenja pa privablja številne čebele.

Šport / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Prezljeva spet najboljša v Evropi

Lignano, Italija - Od 10. do 20. septembra so bile v Lignanu evropske veteranske igre. V enaindvajsetih športnih panogah se je pomerilo več kot deset tisoč športnikov. Atletika j...

GG Plus / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Jesenske barve gozdnih plodov

Jesen ni samo čas za pobiranje pridelkov v vrtu, jesen nam da tudi veliko darov na izletu v gozd.

Nasveti / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Za leseno mizo

Za leseno mizo smo se zbrali sami marketingarji. To smo tisti, ki smo plačani za to, da smo komercialisti, ekonomisti, nabavniki, prodajalci, tržniki … Skratka to smo tisti, brez katerih svet ne...

Šport / sreda, 28. september 2011 / 07:00

Napadalcem se bo odprlo

Tako pravi in verjame Siniša Brkič, trener nogometašev Triglava Gorenjske, trenutno devetouvrščene ekipe na lestvici prve lige.