Prizadetim sredstva namenila tudi Občina Cerklje

Cerklje – Sredstva za sanacijo po vremenski ujmi je prizadetima občinama Bohinj in Jezersko namenila tudi Občina Cerklje. Kot nam je povedal župan Franc Čebulj, so dva tisoč evrov Občini Bohinj že nakazali, enak znesek pa nameravajo nakazati tudi Občini Jezersko. »Če bi vsaka od občin, ki v ujmi niso bile prizadete, takšen znesek nakazala prizadetim, bi se nekaj denarja nabralo,« pravi Čebulj, ki dodaja, da so v Cerkljah pripravljeni pomagati tudi prizadetim posameznikom.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Šport / sobota, 24. julij 2021 / 06:00

Domžale na Finsko brez prednosti

Tretji letošnji evropski obračun nogometašev Domžal se je zaključil z neodločenim izidom, zato na povratno tekmo z ekipo Honka Espoo na Finsko odhajajo z načrtom, da bodo učinkovitejši.

Objavljeno na isti dan


Gorenjska / petek, 30. oktober 2015 / 07:00

Medel odziv na odpis dolgov

Jutri se izteče trimesečni rok za oddajo vlog za enkratni odpis dolgov socialno najšibkejšim, že zdaj pa je jasno, da je odziv na ukrep precej slabši od pričakovanj.

Gospodarstvo / petek, 30. oktober 2015 / 07:00

Jubilej Društva kmečkih žena Žiri

Žiri – Društvo kmečkih žena Žiri letos praznuje 40 let aktivnega delovanja. Okrogel jubilej bodo počastili s prireditvijo, ki bo prihodnjo soboto, 7. novembra, ob 10. uri v dvorani DPD Svoboda Žiri...

Gospodarstvo / petek, 30. oktober 2015 / 07:00

Bolezni in prehrana goveda

Poljane – Kmetijska svetovalna služba Škofja Loka vabi na predavanje Bolezni in prehrana goveda, ki bo v sredo ob 15. uri v kulturnem domu v Poljanah. Predaval bo veterinar Janez Habjan.

Razvedrilo / petek, 30. oktober 2015 / 07:00

Chiki Liki Tu-a v Down Townu

Kranj – V soboto, 31. oktobra, bo ob 21. uri v Rock Baru Down Town gostovala slovaška alternativna rokovska zasedba Chiki Liki Tu-a.

Razvedrilo / petek, 30. oktober 2015 / 07:00

Noč čarovnic v Vodicah

Vodice – V soboto, 31. oktobra, bo od 19. ure naprej v dvorani Kulturnega doma potekala noč čarovnic z zabavnimi igrami.