Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Dobili boste nepričakovan obisk. Panika vas ne bo prijela, saj ste vedno pripravljeni na vse. Veseli boste denarja in s tem si boste lahko izpolnili staro željo. Res denar ni vse, nas pa vedno prijetno razveseli. Torek bo vaš dober dan.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Prihaja čas novih priložnosti, zato bodite še posebno pozorni na svet okoli sebe. Zaradi besed, ki ste jih napačno razumeli, si delate slabo voljo. Ne bi škodovalo, če se malo pozanimate, vprašate za mnenje in razčistite določene stvari.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

V naslednjih dneh se morate izogniti občutkom osamljenosti. Morda včasih preveč pričakujete od ljudi. Vzemite vsak dan posebej in uživajte v trenutni sreči in nikar toliko ne premišljujte. Čeprav se vam ne odvija vse po načrtu, boste presenečeni.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Samota vas ubija. Tako, da se zapirate pred svetom, ne rešite nobene težave. Ljudje vas imajo radi takšne, kakršni ste. Skrbi, ki si jih delate, so odveč. Nikar ne pretiravajte s hojo navkreber, da se vam ne pojavi stara težava.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Nelagodje, ki vas obkroža zadnje dni, je posledica slabih izkušenj z ljudmi, na katere ste kakorkoli računali. Umirite se in se prilagodite trenutnemu stanju. Uživajte v vsakem dnevu posebej in se posvetite družini. Posel vam zato ne bo ušel iz rok.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Skrbelo vas bo finančno stanje, saj ste v zadnjem času preveč zapravljali. Pred vami so pozitivne spremembe, a kljub temu vas bo obremenjevalo tisoč različnih misli. Ostanite zvesti svojim sanjam in trdno hodite proti cilju.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Že kar nekaj časa ste se otepali raznorazne družbe z izgovorom, da nimate časa. Tokrat vam to ne bo uspelo. Navsezadnje se boste imeli še kar lepo. Lepo presenečenje pa vas čaka tudi pri financah, saj boste dobili darilo v obliki denarja.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Obeta se vam obdobje osebne sreče. Na čustvenem področju se pripravite na dobre spremembe, ki vam lahko zelo spremenijo življenje. Poslovno se nikar toliko ne obremenjujte, saj ne bo tako tragično, kot bo videti na prvi pogled.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V naslednjem tednu bodite pazljivi pri denarju. Kar se tega tiče, ste po navadi nezmotljivi, a vseeno preverite, ali je vse na svojem mestu. Na čustvenem področju se vam odpirajo nove poti. Kar pogumno in samo naprej.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

V prihodnosti si delate visoke cilje, ki so še nekoliko zaviti v meglo. Ne da teh ciljev ne morete doseči, a morate narediti obračun za nazaj. Le tako boste zadovoljni. Vabljeni boste na pot, ki je lahko zelo pomembna za vašo ljubezen.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ko se greste skrivalnice, lažete tudi sami sebi. Vsemu temu boste naredili konec in si vzeli pet minut za resnico. Lažje boste zadihali in kolo sreče se obrne vam v korist. Na delovnem mestu se boste zavzeli za svoje interese.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Dnevi, ki prihajajo, vam prinašajo rešitve – take in drugačne. S tem pa je pred vami obdobje miru in sožitja. V bližnji prihodnosti boste začeli spreminjati krog svojih prijateljev, saj boste končno spregledali. Pripravite se na presenečenje.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Avtomobilizem / četrtek, 12. april 2012 / 07:00

Pot navzgor

Hyundai postavlja na ceste novi samozavestni i30.

Objavljeno na isti dan


Jesenice / sobota, 21. december 2013 / 14:23

Sodelovanje bolnišnice in vojske

Minister za obrambo Roman Jakič in direktor Splošne bolnišnice Jesenice Igor Horvat sta v ponedeljek podpisala sporazum o sodelovanju, na podlagi katerega bo ministrstvo z vojaško mobilno bolnišnico R...

Slovenija / sobota, 21. december 2013 / 14:22

Kdo je imel največjega?

Da ne bo nesporazuma: sprašujemo po največjem pogrebu vseh časov. Imel ga je po svetu relativno neznani indijski politik C. N. Annadurai – od njega se je februarja 1969 poslovilo kar 15 milijonov ljud...

Gospodarstvo / sobota, 21. december 2013 / 14:21

Omejitve za okrasna drevesca in mahove

Vsako domače okrasno drevesce mora biti na tržišču označeno z rdečo nalepko.

Kultura / sobota, 21. december 2013 / 14:18

Smerkoljeva nagrada Janezu Lotriču

Slovensko komorno glasbeno gledališče podeljuje nagrado Sama Smerkolja za umetniške dosežke na področju operne umetnosti.

Šport / sobota, 21. december 2013 / 14:16

Vrnila sta se brata Poplatnik

Kranj – Po zadnjem krogu jesenskega dela nogometnega prvenstva v prvi ligi, ki ga je Triglav končal na dnu lestvice, so v vodstvu kranjskega prvoligaša že začeli iskati okrepitve. Tako sta prva nov...