Helena Blagne z moderatorko in članico kluba En korak več Jeleno Jukič Wilfan ter direktorico Matejo Korošec ob obisku Centra Korak v Kranju / Foto: arhiv dogodka

Helena Blagne zapela v Centru Korak

Kranj – Center Korak iz Kranja je gostil prvo damo slovenske zabavne glasbe Heleno Blagne. Uporabnike in zaposlene je navdušila s svojo preprostostjo in iskrenostjo ter na njihovo prošnjo skupaj z njimi zapela del pesmi Srebrna reka, ki jo sicer prepeva z bratom Hajnijem. V pogovoru z Jeleno Jukič Wilfan je spregovorila o svojih začetkih, nastopih, uspehih, ki so sledili, trdem delu in vztrajnosti, pa tudi o družini, sinu Kristjanu, na katerega je zelo ponosna, ter lepih in prijetnih občutkih, ki jo prevzamejo, ko ji po tolikih letih prepevanja še vedno uspe napolniti koncertne dvorane.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Kranjska Gora / torek, 19. april 2016 / 11:06

Vršič znova prevozen

Kranjska Gora – Prelaz Vršič je od petka znova odprt za promet. Prevozen je za vozila do 3,5 tone z uporabo zimske opreme, so sporočili s prometnoinformacijskega centra za državne ceste.

Objavljeno na isti dan


GG Plus / petek, 8. marec 2013 / 07:00

Čas za podajo letnih poročil

Približuje se rok za oddajo podatkov iz letnih poročil. Na Gorenjskem kar 16 tisoč zavezancev, ki morajo predložiti letno poročilo.

Splošno / petek, 8. marec 2013 / 07:00

Slovenski kardinal bo volil novega papeža

Slovenski kardinal Franc Rode je med 115 kardinali, ki bodo ta mesec volili novega papeža. Z njim smo se pogovarjali o zapuščini dosedanjega papeža Benedikta XVI. in o nalogah novega.

GG Plus / petek, 8. marec 2013 / 07:00

Vaš razgled

Kronika / petek, 8. marec 2013 / 07:00

Roparja pozvonila na vratih

Kranj - V sredo okoli 18. ure sta neznana moška na Smledniški cesti v Kranju poskušala oropati 30-letno domačinko. Policistom je razložila, da se je okoli 18. ure oglasil hišni z...

Prosti čas / petek, 8. marec 2013 / 07:00

Video "začinili" s plesom ob drogu

Na Bledu so minuli konec tedna snemali videospota za dve skladbi, ki sta nastali v okviru glasbenega projekta Afrika-Slovenija - The Arsov-Bel project.