Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Poravnali boste stare dolgove. Dober občutek vas bo motiviral na celi črti. Polni energije se boste podali novim zmagam naproti. V ljubezni boste sprva skeptični, a na koncu vas le premaga radovednost. Čaka vas lep konec tedna.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Ves teden boste prekipevali od pozitivne energije, ki jo boste prenašali na vse, ki bodo v vaši bližini. Za izvor dobre volje boste vedeli vi pa tudi nekdo drug. Ljubezen, ki jo boste občutili, je lahko trajna, če boste le hoteli. Presenečenje.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

V vaši glavi se vedno pojavljajo nove in nove ideje. Tudi če ni vedno realizacije. Zaradi tega se ne obremenjujete, ampak greste dalje. Vaša edina napaka je (in bo žal vedno ostala), da se ne znate sprostiti in popolnoma uživati vsakega dne.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Pred vami je veliko različnega dela, in ker ste včasih kar preveč odgovorna oseba, se boste maksimalno trudili, da se vse uspešno opravi. Šele ob koncu tedna si boste lahko privoščili nekaj minut samo zase in jih seveda dobro izkoristili.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Zaradi preobremenjenosti boste začasno izgubili nadzor nad situacijo. Zato boste nekaj časa stali na mrtvi točki in nič se vam ne bo dalo dopovedati. Šele novice ob koncu tedna vas bodo sprostile in spet bo vse v redu ter prav.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Vsega naenkrat ne morete imeti, begali boste od ene do druge strani in se na vse možne načine skušali pravilno odločiti. Če boste čisto tiho, boste za en sam trenutek slišali glas srca. Ta vas bo usmeril in pripeljal do želenega cilja.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Vaše ambicije bodo v tem tednu na najnižji točki. Sposobni boste le razmišljati, kaj bi bilo, če bi bilo, ničesar pa tudi narediti. Prijateljski pogovor vas bo najprej razjezil in spravil v slabo voljo, a kasneje boste prišli do pametnega zaključka.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Sreča je, le vedno je niste sposobni videti in ne občutiti. Izkušnja, ki je pred vami, vas bo naučila uživati v vsakodnevnih drobnih stvareh. Kar pa se tiče uradnih zadev, vas bo najprej presenetilo pismo, nato pa še nepričakovani obisk.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V ljubezni pričakujte pozitivne spremembe. Že kar nekaj časa ste bili čustveno v neravnovesju, saj niste nikakor vedeli, pri čem pravzaprav ste. Sedaj bodo odločitve veliko lažje in vsak korak, narejen v to smer, bo lahkoten.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Tudi za vas bo tokrat veljalo pravilo, da po dežju posije sonce. Če ste zaljubljeni, ste ravno sedaj v najboljšem obdobju, da se vam izpolni želja glede ljubljene osebe. Hkrati pa ne smete pozabiti obljube, ki ste jo nekomu dali.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

V naslednjih dneh bi bilo dobro, da bi si vzeli čas in si po dolgem času privoščili oddih za krajše počitnice. Obremenjenost, ki vas ogroža z vseh strani, vam jemlje življenjsko energijo, ki je nujno potrebna za obstoj. Četrtek bo vaš dan.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Tista odločitev, ki vam jo bo narekovalo srce, bo prava. A vseeno boste kar nekaj časa obstali na križišču, ne vedoč, katera stran je prava. Poslovna odločitev se vam bo obrestovala, zato se boste polni energije podali v nove projekte.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Naklo / ponedeljek, 18. april 2016 / 10:28

Velika platna za novo ograjo

Šola v Podbrezjah je dobila ograjo za šolsko dvorišče z igriščem, kar pomeni predvsem večjo varnost za 43 tamkajšnjih učencev. Nova ograja pa je dobila tudi nove likovne umetnine.

Objavljeno na isti dan


Medvode / nedelja, 15. april 2007 / 07:00

Smlednik se bo predstavil Evropi

Lani se je Smlednik uvrstil v ožji izbor "naj" krajev v Sloveniji, letos pa ga bodo ocenjevali še evropski ocenjevalci.

Medvode / nedelja, 15. april 2007 / 07:00

Prvenstvo v "trkljanju" pirhov

Turistično društvo Pirniče je letos prvič organiziralo velikonočno "trklanje" pirhov.

Medvode / nedelja, 15. april 2007 / 07:00

"Ferbec mora nekaj koštat"

Peter Škof iz Žlebov se je letos prvič lotil "kuhanja kope". Po osmih dneh so bili znani rezultati.

Medvode / nedelja, 15. april 2007 / 07:00

Ob jubileju prenovili zadružno stavbo

Kmetijska zadruga Medvode je ob koncu marca praznovala 60-letnico obstoja.

Medvode / nedelja, 15. april 2007 / 07:00

Prijateljice pritekle do naslova

Anamarija Lampič iz Valburge, ter Anja in Nina Žavbi Kunaver iz Zbilj, so letošnjo zimo postale državne prvakinje v teku na smučeh. Zmagale so v štafeti med mlajšimi deklicami.