Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Znašli se boste na razpotju in kar nekaj dni se ne boste mogli odločiti za pravo smer. Šele ko boste prisluhnili notranjemu glasu oziroma intuiciji, boste dobili pravilen odgovor. Konec tedna se vam obeta presenečenje.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Različni uspehi se bodo nadaljevali in še bolj boste zadovoljni. V ljubezni pa se vam obeta nezaupljivost in na vsakem koraku boste preverjali ljubljeno osebo. Bodite pazljivi, saj se vse to sumničenje lahko obrne proti vam.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Nehali se boste truditi biti nekaj, kar sploh niste. Ko boste pokazali svojo ranljivost, se vam bo približal nekdo, ki si tega prej nikoli ni upal, saj je v vas videl trdno skalo brez možnosti za uspeh oziroma ljubezen. Vsaka stvar je ob svojem času.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V prihajajočem obdobju se boste morali kar večkrat prilagajati. Tako na delovnem mestu kot med vašimi bližnjimi. Nikar tega ne vzemite preveč za hudo, ampak za občasno orožje proti hudi jezi oziroma prepirom. Imeli boste nekaj denarnih skrbi.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Čeprav se vam bo zdelo, da je vse v redu, ne smete zaupati prvemu vtisu. Še posebno bodite pozorni pri poslovnih zadevah. Na čustvenem področju se vam bo končno marsikaj spremenilo na bolje. Dobra volja in pozitivnost delata čudeže.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Bojite se očitnih sprememb, a ravno to lahko pričakujete v tem tednu. Kar se tiče odločnosti in samozavesti, ne boste imeli težav, a sami dobro veste, da ste čustveno tako kot omahljivi tudi ranljivi. Zvezde bodo na vaši strani.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Ker je to vaše obdobje, boste skoraj vsak dan v novem pričakovanju. Kar ne bo danes, bo jutri. Ni kaj, ne bo vas še izučilo. Dobro pa je to, da ste vztrajni in da znate čakati. Ljudje, od katerih to najmanj pričakujete, vas bodo presenetili.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Izkušnje boste končno začeli uporabljati sebi v korist. S tem se vam bodo odprle poslovne priložnosti pa tudi denarno se vam bo poznalo. Zaradi čustvenih zadev boste še kar nemirni. Obisk, ki ga dobite, vam vse skupaj postavi na glavo.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V tednu, ki prihaja, se izogibajte hudim besedam v službi. V jezi se namreč lahko izreče beseda, ki jo kasneje zelo obžalujemo. Bodite strpni in počakajte na pravi trenutek, ki vsekakor pride. Vabljeni boste v prijetno družbo in imeli se boste lepo.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Še bolj bi lahko poslovno uspeli, če bi resnično spremenili svoj način življenja. Prednost velikokrat dajete nepomembnim stvarem, za pomembne pa vam zmanjka časa – oziroma jih spregledate. Neka situacija vam bo dala veliko misliti.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Do nekoga boste preveč grobi, ne da bi izbirali besede. Žaljivke bodo padale ena za drugo, prek meje. Kmalu zatem vam bo žal in na vse načine se boste trudili, da popravite napako. A ne pričakujte, da vam uspe čez noč.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Finančno si zelo želite splezati na zeleno vejo, a brez lastnega truda boste to težko dosegli. Po eni strani veliko pričakujete, po drugi pa ste prehitro zadovoljni. Čeprav ste polni novih idej in delavni, premalo vlagate. Povabljeni boste v družbo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Gospodarstvo / nedelja, 16. junij 2019 / 10:00

Srečanje pridelovalcev žit

Zgornje Bitnje – Oddelek za kmetijsko svetovanje na Kmetijsko-gozdarskem zavodu Kranj vabi pridelovalce žit na ogled in predstavitev poskusa z ozimnimi žiti, ki bo v torek, 18. junija, ob 10. uri n...

Objavljeno na isti dan


Kamnik / četrtek, 24. februar 2011 / 07:00

Izšla je Tomšičeva knjiga Od stavke do stranke

Kamnik - Društvo Demos na Kamniškem je v sredo, 16. februarja, slabo leto po njegovi smrti in natanko 22 let po ustanovitvi Socialdemokratske stranke Slovenije, pripravilo predst...

Prosti čas / četrtek, 24. februar 2011 / 07:00

Mesto pod mestom

Slikovita zgodovina mesta Celja je navdušila izletnike Gorenjskega glasa, na Primskovem pa so se v četrtek za kratek čas ustavili kurenti, ki že tradicionalno od svečenice naprej prinašajo dobro in od...

Avtomobilizem / četrtek, 24. februar 2011 / 07:00

Zvezda za slasten desert

Mercedes-Benz je novemu CLS vdahnil več dinamike.

Komenda / četrtek, 24. februar 2011 / 07:00

Komendske upokojence bo vodil Janez Čebulj

Komenda - Društvo upokojencev Komenda, daleč največje in najbolj prepoznavno društvo v občini, bo vodil nov predsednik. Dolgoletnega vodjo, lani preminulega Janeza Kimovca je zam...

Zanimivosti / četrtek, 24. februar 2011 / 07:00

Dijakom CIRIUSA dve 1. mesti

Dijaki Centra za izobraževanje, rehabilitacijo in usposabljanje Kamnik so odmeven uspeh v močni konkurenci srednješolcev dosegli na 6. mednarodnem sejmu učnih podjetij v Celju.