Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Svoje misli boste skušali spraviti v red, vprašanje pa je, kako vam to tudi uspe. Vaši najbližji vas ne bodo pustili pri miru in klub upiranju vas bodo potegnili v svoj veseli, brezskrbni ritem. In ko se končno prepustite, boste neskončno uživali.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Pri financah bodite te dni še zlasti pazljivi, saj veste, da pri zapravljivosti nimate prave mere, saj se vam takrat čas ustavi. Težave, ki vam že nekaj časa ne dajo spati, se pozitivno rešijo. Ob koncu tedna bo zelo pestro in zanimivo.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Naredili si boste načrt, a kaj, ko vam bo padel v vodo. Nameravali boste konec tedna preživeti po svoje, a vam bodo obiski preprečili. Na koncu se bo zasukalo tako, da boste kljub vsemu več kot zadovoljni, saj vam obiski prinesejo presenečenja.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tudi če se boste še tako branili, se avanturi ne boste mogli izogniti. Možnost, da zraste v trajno zvezo, bo, odvisno pa bo le od vas. Priznali si boste, da ste tudi vi ranljivi in ljubezni še kako potrebni. Pričakujte finančni priliv.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Obetajo se vam prijetni dogodki in čez ves teden se vas bo držala dobra volja. Izkoristili boste vsako možnost lepih trenutkov in nihče, čeprav rad, vas ne bo mogel spraviti s tira. Zvezde vam bodo naklonjene, izkoristite priložnosti.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Nekateri vas bodo razočarali, drugi presenetili. Vsakega po malo, tako da vam ne bo dolgčas. Zaradi nereda okoli sebe boste jezni, a prav nič ne boste pripomogli k temu, da bi se kaj spremenilo. Predali se boste lenarjenju.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Dobili boste neustavljivo željo po preurejanju. Spreminjali boste vse po vrsti in niti neumestne pripombe vas ne bodo zmedle. Na čustvenem področju se pripravite na spremembe. Prvi hip utegne prevladati strah, a ne dolgo.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Poskrbeli boste za svoje zdravje. Slaba vest bo odveč, čeprav vas bo spremljal občutek, da si ne smete privoščiti lenarjenja. Pri financah se bremenite že nekaj časa in ne vidite izhoda. Vložili boste še več truda in bili presenečeni.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Za vse boste imeli dovolj časa, samo za vas ga bo skoraj zmanjkalo. Po čudnem nizu dogodkov boste kljub vsemu prišli do svojih pet minut in uživali trenutke v dvoje, ki vam vedno več pomenijo. Ni dovolj sprejemati, treba je tudi dati.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Kljub temu da se bojite tvegati in ste najraje z obema nogama na trdnih tleh, se boste kmalu odločili za akcijo. Nove ambicije vas bodo pripeljale k novim uspehom. Negativnih reakcij se vam ni treba bati, pred vami je vse dobro.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Sami pri sebi boste razmislili, kaj je sploh tisto, česar si želite. Naslednji korak pa je uresničitev tega. Spremembe bodo večje, kot si sploh lahko mislite. Poguma vam ne bo primanjkovalo, saj bodo želje večje od strahu.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Prišli boste do čudovite rešitve stare čustvene težave. Naj vam nikar ne vzame volje dejstvo, da nobena stvar ni čez noč. Do želenega cilja boste vseeno prispeli brez zamude. Načrti, ki jih imate, se vam v celoti uresničijo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Železniki / sobota, 16. julij 2011 / 07:00

Danes slovesnost pri spomeniku talcev

Dolenja vas - Združenje borcev za vrednote NOB Škofja Loka in Železniki ter Občina Železniki ob 70-letnici Osvobodilne fronte, 20-letnici samostojne Slovenije in 68-letnici Preše...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / petek, 24. junij 2016 / 07:00

Brez meja

Evropa brez meja je ena od vrednot združene Evrope. In res so meje padle, s pridružitvijo schengenskemu režimu tudi v Sloveniji. Toda zgodba, ko smo lahko nemoteno prehajali v sosednje drž...

GG Plus / petek, 24. junij 2016 / 07:00

Pesmi med žetvijo

»Mama me je presenetila, saj mi je predlagala, da se preselim nazaj domov in si najdem zaposlitev kje bliže. Po eni strani sem bila vesela, po drugi pa me je bilo groza, saj bi selitev pom...

Nasveti / petek, 24. junij 2016 / 07:00

Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Razvedrilo / petek, 24. junij 2016 / 07:00

Kalejdoskop plesnega vesolja

Festival sodobne odrske umetnosti Kalejdoskop v produkciji KD Qulenium je preko plesnih predstav obiskovalcem ponovno ponudil možnost vpogleda v spremenljivost oblik, ki se povezujejo v enkratno ustva...

Razvedrilo / petek, 24. junij 2016 / 07:00

Naporna fantovščina

Škofjeloški rokometni reprezentant Jure Dolenec se je skupaj s prijatelji poslovil od samskega stanu, jutri pa ga že čaka poroka.