Tedenski horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Počasi in zanesljivo prihajate v novo življenjsko obdobje. Sprememb si želite, zato vam nobena želja ne bo previsoka in nemogoča. Na čustvenem področju se vam obeta novo partnerstvo, ljubezen, poslovno pa se vam odpira več vrat.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Pripravljali se boste na nove delovne naloge, za katere boste že vnaprej vedeli, da vam bodo vzele veliko časa in energije. Ker pa bodo rezultati zelo dobri, vam noben napor ne bo odveč. V izjavah med prijatelji bodite previdni.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Zavest bo tista, ki vam bo dala jasen pogled in odgovor na marsikatero vprašanje. Sebe boste začeli postavljati na prvo mesto. To, da boste malo sebični, vam ne bo škodovalo, prej koristilo. Ob koncu tedna boste zelo dobre volje.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Veselili se boste vsakega dneva v naslednjem tednu. Sploh ne bo treba, da boste imeli za to kakšen poseben razlog. Otresli se boste starih bremen, postavili boste cilje, ki jih boste tudi dosegli. Nekdo vas bo zelo presenetil.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Premišljevali boste o spremembi delovnega okolja oziroma o zamenjavi zaposlitve. Oseba, na katero sicer najmanj računate, vam bo pomagala z informacijo in pametnim nasvetom. Na ljubezenskem področju boste močno presenečeni.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Nekdo, ki ga boste v kratkem spoznali, vam bo s svojim razmišljanjem razširil obzorje. Stvari in dogodki, ki so vam bili do sedaj nejasni, bodo dobili čisto novo obliko. V družinskem okolju se pripravite na odkrite in iskrene pogovore.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Nad dogodki na ljubezenskem področju boste presenečeni. Vse se bo odvijalo z bliskovito hitrostjo in sam razplet bo čudovit. Seveda tudi tokrat ne bo šlo brez tega, da si boste kljub vsemu postavljali meje. Torek bo vaš dober dan.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Pred vami so dobri dnevi. Notranje se boste umirili in odgnali vse strahove, ki so vas dušili in obremenjevali. Zaradi partnerskih odnosov boste prevzeli odgovornost in s tem postavili nove temelje. Večji nakup vam odsvetujem.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Spoprijeli se boste s težavo, ki jo že nekaj časa prelagate. Prišel bo pravi trenutek, beseda bo dala besedo. Zadovoljni boste vi in tudi vsi ostali. Rešili se boste tudi starih finančnih bremen. Pot, ki je pred vami, je dolga, a ne strma.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Prijatelji vam bodo pripravili presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Vse to bo ravno ob pravem času, saj nujno potrebujete malo pozornosti. Ker je delo na prvem mestu, vse prevečkrat pozabite na razvedrilo, kar seveda ni prav.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Službeno se vam bodo odpirale dobre priložnosti. Uspešni boste tako sami kot tudi v sodelovanju s sodelavci. Na čustvenem področju trenutnim težavam ne boste kos in se boste oddaljili in s tem preložili rešitev. Vse ima svoj čas.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Iz trenutka v trenutek se vam bo spreminjalo mnenje. Zbegani boste vi in s tem tudi vaša okolica, saj vas takšnega ne poznajo. Svoja čustva boste spravili v red in zopet boste vedeli, kaj si zares želite. Konec tedna bo pester in zanimiv.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Škofja Loka / četrtek, 24. maj 2018 / 07:57

Drugo leto v nov vrtec

To je želja tako vzgojiteljev kot staršev in otrok v Škofji Loki, kjer v letošnjem letu praznujejo sedemdeset let organizirane predšolske vzgoje, jubilej pa so proslavili minuli četrtek.

Objavljeno na isti dan


Gorenjska / sreda, 21. november 2007 / 07:00

Projekti občin

Obnova Graščine in Ceste svobode Radovljica - Radovljiška Graščina je najmogočnejša zgradba v starem mestnem jedru Radovljice, ki je v celoti razglaše...

Gorenjska / sreda, 21. november 2007 / 07:00

Gorenjska hitreje kot Slovenija

Gorenjska razvojna regija je na pomembni razvojni prelomnici. Obdobje nove finančne perspektive 2007-2013 bo pokazalo, ali je regija sposobna preboja iz industrijske v moderno regijo, ki bo soustvarja...

Gorenjska / sreda, 21. november 2007 / 07:00

Drugi regionalni razvojni forum o sodelovanju in povezovanju

Pred nami je 2. razvojni forum, čas za obračun dela od pretekle jeseni, ko je Regionalna razvojna agencije Gorenjske skupaj z regionalnim razvojnim svetom in svetom regije pripravila p...

Gorenjska / sreda, 21. november 2007 / 07:00

Prednostne usmeritve razvoja Gorenjske

Za uresničevanje ciljev so v Regionalnem razvojnem programu Gorenjske 2007–2013 postavljene štiri razvojne prednostne usmeritve, ki so zelena nit razvoja regije. Zaradi večje prepoznavnosti so poim...

Gorenjska / sreda, 21. november 2007 / 07:00

Strateški cilji Gorenjske

Vizijo gorenjske regije do leta 2013 gradijo trije ključni strateški cilji. Vsak bo merjen z najmanj dvema kazalnikoma. Merljivi cilji so postavljeni na osnovi napovedi rasti slovenskega makroekono...