Horoskop

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. junija

Oven (21. 3.–21. 4.)

Dogodki vas bodo začeli prehitevati in komaj boste kos sprotnemu dogajanju. Marsikaj, kar vam je do sedaj ostalo skrito, se bo pokazalo. Zelo prijetno boste presenečeni zaradi financ, saj imate v mislih kar grozno sliko. Sreda bo vaš srečen dan.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Določene zadeve so vam zopet pobrale preveč denarja, kot ste sprva nameravali. Ni kaj, dolgove bo treba prej ali slej poravnati in nikar ne čakajte, da vas na to spomnijo drugi, saj lahko pride do hudih besed. Vikend bo zabaven.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Sorodniki in prijatelji vam bodo pripravili presenečenje, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Vse to bo ravno ob pravem času, saj nujno potrebujete malo pozornosti. Ker je delo na prvem mestu, vse prevečkrat pozabite na razvedrilo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Če si boste še naprej zatiskali oči pred resnico, se bodo težave le stopnjevale, ne bodo pa izginile kot včasih pričakujete in ste potem jezni na ves svet. Uspelo vam bo najti skupno besedo, tako v partnerstvu kot tudi v delovnem okolju.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Pot, ki si ste jo začrtali, je prava. Bodite brez skrbi, vse bo tako, kot je prav. Z novimi načrti pa vseeno malo počakajte in najprej dokončajte stare. Poglobili boste stike z ljudmi iz preteklosti. Ne glejte vse s temne strani, saj vedno posije sonce.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Zaprli se boste v svoj svet in hoteli čisto na samem razmisliti o nekaterih težavah oziroma vprašanjih, ki vas mučijo. Brez pravega razloga se boste počutili nebogljeno. Še pred koncem tedna boste našli zelo dober izhod iz krize.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Prijatelji vam bodo stali ob strani in uživali boste v njihovi sproščeni družbi. A kljub vsemu prijetnemu vzdušju se boste počutili osamljeno kot že dolgo ne. Iskali boste odgovore, a čeprav se boste še toliko trudili, bo preveč vprašanj.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

V tem tednu se vam bo veliko dogajalo. Prevladala bo dobra volja, čeprav boste neprestano razmišljali in bili le malo pri stvari. Zaradi uspehov boste dobili nekaj zavistnih prijateljev, a spoznanje bo toliko bolj v vaše dobro.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Prejeli boste zelo dobro sporočilo, ki se bo nanašalo na poslovne zadeve. Spremembe, ki jih že dolgo časa pričakujete, se bodo začele realizirati. Na ljubezenskem področju bo prišlo do manjših nesoglasij, ki se bodo kmalu rešile.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Novice vam prinašajo prijetne spremembe v vašem ljubezenskem življenju. Že kar nekaj časa se počutite odrinjene tako od prijateljev kot od ljubljene osebe. Poslovne zadeve vas bodo utrujale, zato si ob koncu tedna zamislite krajši dopust.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Ponudila se vam bo enkratna priložnost za daljše potovanje. Vse to bo za vas tako nepričakovano, da ne boste zmogli najti vzrokov za proti. Na delovnem mestu boste zvedeli za novice, zaradi katerih boste kar nekaj dni dobre volje.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

V prihodnjem tednu se vam bo marsikaj postavilo na glavo. Ker boste tudi precej rahločutni, morate biti pazljivi, da stvari, ki so namenjene zabavi, ne vzamete preveč zares. Nedelja bo vaš dober dan, kar boste znali dobro izkoristiti.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Prosti čas / torek, 14. april 2009 / 07:00

Barbato v klubu zvezd

Kranjski Stars lounge Club bo 17. aprila po deseti zvečer gostil zanimivo kombinacijo: Paolo Barbato (Warner) Italija, Angel Anx (Toolroom, Tested), Carltom (Tastec) in Devious (...

Objavljeno na isti dan


Splošno / nedelja, 28. april 2013 / 07:00

Tilia lani z rekordnim dobičkom

Zavarovalnica Tilia je lani okrepila tržni delež na slovenskem zavarovalnem trgu in ustvarila 3,54 milijona evrov dobička ali dobro polovico več kot leto prej.

Splošno / nedelja, 28. april 2013 / 07:00

Moški padel

Gorje - V torek popoldne se je pri padcu v Podhomu (Gorje) poškodoval moški. Posredovali so reševalci medicinske pomoči Bled in gorsko reševalna služba Radovljica, ki so ponesreč...

Splošno / nedelja, 28. april 2013 / 07:00

Gorenjski kegljaški veterani osvajali tudi odličja

Škofja Loka - Med 19. in 21. aprilom je na kegljišču Golovec v Celju potekalo državno prvenstvo veteranov v kegljanju. Na njem je v petih skupinah nastopilo več kot dvesto tekmov...

Zanimivosti / nedelja, 28. april 2013 / 07:00

Barvanje šolskih zidov za Guinnessov rekord

Jesenice - Osnovna šola Toneta Čufarja Jesenice se je pridružila akciji barvanja šolskih zidov za Guinnessov rekord, ki bo potekala 18. maja na desetih šolah po Sloveniji. K sode...

GG Plus / nedelja, 28. april 2013 / 07:00

Joža Čop (1893-1975)

Letos mineva 120 let od rojstva enega najbolj markantnih Gorenjcev vseh časov. Joža Čop je bilo njegovo ime, tak je tudi naslov knjige, ki jo je njemu na čast v samozaložbi izdala učiteljica Irma...