Horoskop

Tedenski horoskop za obdobje od 30. maja do 5. junija

Oven (21. 3.–21. 4.)

V naslednjih dneh se vam obetata finančni vzpon in napredek. Vse to bo plod vaših preteklih ambicij. V sebi že nekaj časa skrivate skrivnost in odločili se boste priti z besedo na dan. Reakcije bodo različne, kar boste tudi pričakovali.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Dosegli boste veliko več, kot bi si sploh upali pomisliti. Ob nasvetu prijatelja boste najprej užaljeni, a kasneje mu boste hvaležni. Vsake oči imajo svoj pogled, zato drugače vidijo dogajanja. Pri denarju si boste delali skrbi, a ne bo potrebno.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Zunanji svet niti vaša bližnja okolica vas ne bosta zanimala. Ves prosti čas, ki ga boste imeli, boste posvetili sebi. Umik v samoto vas bo pripeljal do spominov in zopet bodo prišle na površje stare želje in hrepenenja.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Poslovno boste iz dneva v dan manj ambiciozni. To bodo opazili tudi sodelavci in bodite pripravljeni, saj ne bodo hoteli prevzeti vašega dela in odgovornosti. V družinskem krogu vas čaka presenečenje.

Lev (23. 7.–23. 8.)

Le če boste sprejeli dane okoliščine, boste dobili vse tisto, kar si boste zamislili. Na čustvenem področju boste zelo pogumni in končno boste na plan razkrili svoje občutke, ki ste jih dolgo časa skrivali.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Ker boste dobili še dodatne informacije, se vam ne bo težko odločiti, in čakali boste na rezultate, od katerih si veliko obetate. Pred vami so novi poslovni podvigi, katerim se boste kot ponavadi težko uprli.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

Velike misli in dvome vam bodo povzročali prijatelji s svojimi idejami. Z nasveti bodo prišli tako daleč, da bodo omajali zaupanje, ki ga imate do njih. Ker ste seveda odločni, nikakor ne boste popustili in boste ravnali po svoji pameti.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Na strpnost nekoga se ne smete zanašati, saj se lahko zato opečete. Že nekaj časa prelagate določeno zadevo in skrajni čas je, da jo dokončate, ne da vas na to kdo opozori. Uspeh bo že v koncu tedna.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Težave boste uspešno rešili šele takrat, ko boste pripravljeni prevzeti del krivde nase. Ker tudi drugi to od vas pričakujejo, ne boste imeli druge možnosti. Na delovnem mestu se vam odpirajo nove ideje.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Na delovnem področju boste v teh dneh pred preizkušnjo. Imeli boste možnost spoznati kako veliko ste v resnici sposobni. Tudi ljudje okoli vas bodo precej ustvarjalni, kar vam bo še v dodatno pomoč. Prijatelj vas bo prijetno presenetil.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Zaradi preobremenjenosti boste začasno izgubili nadzor nad situacijo. Nekaj časa boste zato stali na mrtvi točki in nič se vam ne bo dalo dopovedati. Šele novice ob koncu tedna vas bodo sprostile in spet bo vse v redu.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Ker je to vaše obdobje, boste skoraj vsak dan v novem pričakovanju. Česar ne bo danes, bo jutri. Ni kaj, ne bo vas še izučilo. Dobro pa je to, da ste vztrajni in da znate čakati. Od tistih ljudi, od katerih najmanj pričakujete, boste najbolj presenečeni.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

Splošno / torek, 22. april 2008 / 07:00

Srečanje sladkornih bolnikov

Člani Društva sladkornih bolnikov Kranj na Jezerskem vsako leto prirejajo družabno srečanje, na katerega povabijo tudi člane ostalih društev sladkornih bolnikov z Gorenjskega. Srečanje že vrsto l...

Objavljeno na isti dan


Gospodarstvo / ponedeljek, 14. januar 2013 / 07:00

V stotih letih do zadostne odprtosti gozdov?

Na kranjskem gozdno gospodarskem območju so v zadnjih dvanajstih letih zgradili petindvajset kilometrov novih gozdnih cest. Če bi jih s tako dinamiko gradili tudi v prihodnje, bi šele v stotih letih d...

Gospodarstvo / ponedeljek, 14. januar 2013 / 07:00

Pri nas mora ostati razvoj Triglava

"Tudi leta 2008 smo se spraševali o pravem času za prodajo družb v državni lasti, danes se izkazuje, da je bil to najboljši čas. Ob prodaji moramo zagotoviti, da bodo v Sloveniji ostali razvoj, zaposl...

Kronika / ponedeljek, 14. januar 2013 / 07:00

Z nožem oropal trgovino

Mošnje - V sredo okoli 11. ure je v trgovino v Mošnjah pri Radovljici vstopil moški in od uslužbenke z nožem zahteval denar. Po dejanju pa je objekt zapustil in zbežal proti ribo...

Kronika / ponedeljek, 14. januar 2013 / 07:00

Vztrajajo pri zaslišanju prič

Obravnava proti Pavlu Kodru zaradi suma goljufije se je zaradi odsotnosti prič končala, še preden se je začela.

Kronika / ponedeljek, 14. januar 2013 / 07:00

Ovadeni zaradi razsvetljave skakalnice

Kranj - Kranjski kriminalisti so podali kazensko ovadbo proti trem ljudem, ki so pri vodenju projekta zagrešili šest kaznivih dejanj, od zlorabe položaja, goljufije in ponareditv...