Horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Marsikaj bi bili pripravljeni storiti, če bi vedeli, da vam to prinese pozitivne rešitve. A ni kaj, sedaj je prišel čas za tveganje, saj drugače nikoli ne boste izvedeli, kaj bi vse še lahko bilo. Vztrajnost vam bo sedaj prišla zelo prav.

Bik (22. 4.–20. 5.)

Polni energije boste pripravljeni storiti vse, da dosežete svoj cilj. Svoja čustva vse preveč skrivate, saj ste prepričani, da vam je usojeno, da ste vedno znova razočarani. Nekdo vas bo končno le prepričal, da se motite.

Dvojčka (21. 5.–21. 6.)

Prišel je čas, ko boste morali izpolniti svojo obljubo, ki ste jo dali že pred časom. Ker boste od tega imeli tudi sami kar nekaj koristi, bo veselje večstransko. Nekdo, od kogar sploh ne pričakujete, vas bo ob koncu tedna presenetil.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Sami nase boste v tem tednu zelo ponosni, saj se boste znebili določenih zapor, ki so vam omejevale pot do cilja. Še vedno vam marsikaj ne bo jasno, a vsaj vedeli boste, kaj si v resnici želite in kaj pričakujete od drugih.

Lev (23. 7.–23. 8.)

V prihodnjih dneh vam bo razpoloženje precej nihalo. Malo bodo za to krivi drugi, malo pa tudi vi sami. Ker boste določene besede preslišali, se boste nevede izognili prepiru. V ljubezni boste upoštevali star nasvet in uspeli v svojih željah.

Devica (24. 8.–23. 9.)

Nikakor ne smete dovoliti, da vam ti turobni dnevi vzamejo še tisto dobro voljo, ki jo imate v rezervi. Veseli boste novic. Prijatelji vas bodo povabili na zabavo, le glejte, da ne odklonite. V tednu, ki prihaja, se izogibajte samoti.

Tehtnica (24. 9.–23. 10.)

V vaši glavi se vedno pojavljajo nove in nove ideje. Tudi če ni vedno realizacije. Zaradi tega se ne obremenjujete, ampak greste dalje. Vaša edina napaka je in bo vedno žal ostala, da se ne znate sprostiti in docela uživati vsak dan.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)

Pred vami je veliko različnega dela, in ker ste včasih kar preveč odgovorna oseba, se boste maksimalno trudili, da se vse uspešno opravi. Šele ob koncu tedna si boste lahko privoščili nekaj minut samo zase in jih seveda dobro izkoristili.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

V tednu, ki prihaja, boste zelo čustveno razpoloženi. Ne pozabite na tiste, ki so vas pred časom vabili v svojo bližino. V sebi imate več kot preveč ljubezni, tako da ste lahko sproščeni in se lahko predate toku čustev.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Vsega naenkrat ne morete imeti, begali boste od ene do druge strani in se na vse možne načine skušali pravilno odločiti. Če boste čisto tiho, boste za en sam trenutek slišali glas srca. Ta vas bo usmeril in pripeljal do želenega cilja.

Vodnar (21. 1.–19. 2.)

Nepričakovani dogodki vam bodo odprli nove možnosti, katerih niti pod razno ne pričakujete. Prvotni načrt se bo spremenil. Za trenutek se bo sprožila slaba volja, a zmaga bo na vaši strani, in to bo najpomembneje od vsega.

Ribi (20. 2.–20. 3.)

Pripravite se na manjše zdravstvene tegobe, ki vas vseeno znajo spraviti v posteljo za nekaj dni. Kljub temu vam bo uspelo premagati določene ovire, ki se vam bodo pojavile. Sporočilo, ki ga že dlje časa pričakujete, bo končno prispelo.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / torek, 24. maj 2011 / 07:00

Presna umetnost

V okviru projekta Ekologicen.si je nastala spletna stran www.presnaumetnost.si, ki bo ponudila nekatere storitve za bolj zdravo prehranjev...

Objavljeno na isti dan


Zanimivosti / petek, 6. december 2013 / 07:00

Ognjemeta ne bodo pogrešali

V nekaterih občinah, tudi v Kranju, so se letos odločili, da na silvestrovo ne bodo pripravili ognjemeta, zato smo obiskovalce v Kranju spraševali, ali se jim zdi prav, da se denar namesto za ognjemet...

Slovenija / petek, 6. december 2013 / 07:00

Decembrske pokojnine že 30. decembra

Ljubljana – Svet Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije je na včerajšnji seji sklenil, da upokojenci decembrskih pokojnin ne bodo dobili zadnji delovni dan v mesecu, ampak že dan...

Razvedrilo / petek, 6. december 2013 / 07:00

V Kranju prešerno

Andreja Kotlovšek je te dni odprla svojo kuharsko učilnico, v Kranju so slavnostno in zabavno praznovali občinski praznik, udeležili pa smo se tudi dobrodelnega večera Elektra Gorenjske.

Nasveti / petek, 6. december 2013 / 07:00

Horoskop

Oven (21. 3.–21. 4.)

Humor / petek, 6. december 2013 / 07:00

Od zadaj

Francozi so menda zelo zainteresirani za vlaganja v slovensko gospodarstvo. Se mar za novomeški Revoz zanima kaka druga francoska firma?