Na nove tekme brez trojice

Nogometaši Triglava so znova začeli trenirati, jutri pa jih čaka prvenstvena tekma pri Krki, na kateri pa ne bodo nastopali Jalen Pokorn, Peter Stojnič in Davor Bubanja, ki so jih v klubu odslovili.

Kranj – Pisali smo že, da zaradi zakasnitve izplačil nogometaši Triglava minulo soboto niso odšli na mednarodno prijateljsko srečanje v Avstrijo, trenirali niso niti v ponedeljek. Po sestanku je nato v torek večji del ekipe začel trenirati, Jalen Pokorn, Peter Stojnič in Davor Bubanja pa so dobili obvestilo, da jih v klubu ne potrebujejo več.

»Sporočilo smo dobili po elektronski pošti, šlo pa naj bi za racionalizacijo stroškov v klubu, zato so nam odpovedali sodelovanje. Menda so nas spoznali tudi za tiste, ki smo povzročili bojkot, čeprav to še zdaleč ni res,« je povedal Jalen Pokorn, ki je v začetku sezone nosil tudi trak kapetana, po vrnitvi trenerja Siniše Brkiča pa je trak moral predati Klemenu Šturmu. »Po vseh letih igranja pri Triglavu mislim, da si zaslužim vsaj pojasnilo, kaj sem storil napak, zato sem tudi zahteval odgovor, ki pa ga še nisem dobil,« je v sredo povedal Pokorn, ki s klubom ni imel pogodbe, zgolj dogovor, v katerega je do sedaj zaupal.

Bolj kot odstavljeni igralci pa so zadovoljni v klubu, kjer naj bi delo spet normalno potekalo. »Zadovoljen sem, da je agonije konec. Čaka nas ključna tekma z neposrednim tekmecem za obstanek, z NK Krka. Želim si, da čim prej povrnejo zaupanje navijačev, še posebej navijaške skupine Small Faces,« je med drugim povedal predsednik NK Triglav Beno Fekonja in dodal, da ima del nogometašev že poplačane finančne obveznosti za mesec september, z drugimi pa je dosežen sporazum, da bodo vse obveznosti poravnane do konca tekočega meseca.

Ta konec tedna gostujejo tudi nogometaši Domžal, saj bodo jutri igrali v Mariboru.

Zgodilo se je


Gorenjski glas: glasilo osvobodilne fronte za Gorenjsko četrtek, 17. februar 1949

Kranj je svečano proslavil stoletnico Prešernove smrti

... V torek, 8. t. m., pa je bila tudi republiška proslava osredotočena na Kranj in sicer na pesnikovem grobu. Te slavnosti se niso udeležili le zastopniki slovenskih ustanov ... 

GG Plus / petek, 18. april 2008 / 07:00

Stavka bi bila blamaža za vlado

Poleg zdravnikov in učiteljev tudi sodniki od vlade zahtevajo višje plače. 8. aprila so po sodiščih zato potekali protestni shodi, sodniki pa so odločeni, da bodo s svojimi zahtevami vztrajali do konc...

Objavljeno na isti dan


Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Andreja žanje uspehe

Devetnajstletna Besničanka Andreja Starman na frajtonarco igra šele nekaj let, a je v tem času prejela že nekaj nagrad, tudi zunaj meja Slovenije.

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Naj dan v Predosljah

"Želeli smo oživiti krajevni praznik in pokazati, kaj vse lahko na vasi počnemo," je povedal predsednik Krajevne skupnosti Predoslje Danilo Šenk.

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Dolgčas nam pa res ni

Na obisku pri stanovalcih Doma upokojencev Kranj.

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Nove markacije na Mojstrovko

Avgusta je bila dvodnevna zvezna akcija Komisije za pota pri Planinski zvezi Slovenije (PZS), v ekipi je bila tehnična skupina sedmih kranjskih markacistov. Popravili so pot na Mojstrovko, goro, ki...

Splošno / četrtek, 13. september 2007 / 07:00

Mamut na Kokrici tarča vandalizma

Skulptura mamuta v krožišču na Kokrici je bila v dobrem mesecu že tretjič tarča vandalizma.